Hrvatska premijera: U troje sa žigolom

U zagrebačkom Cineplexxu (Kaptol centar) održana je svečana premijera filma ‘Utroje sa žigolom’, čiji je redatelj i glavni glumac John Turturro, u kojem, osim njega, glume Woody Allen, Sharon Stone, Sofia Vergara, Vanessa Paradis… Od 8. svibnja može ga se pogledati u Cineplexxu i boljim kinima diljem Hrvatske.U troje sa žigolomKoliko duhovit, toliko i potresan, peti film Johna Torturra (nakon ‘Mac’, ‘Illuminata’, ‘Romance & cigarettes’ i ‘Passionate’) priča je o ljudskoj beskrajnoj i nikada zadovoljavajućoj potrazi za srećom kroz seks i ljubav.

Fioravante (John Turturro) se na prijedlog prijatelja Murraya (Woody Allen) počinje baviti najstarijim zanatom na svijetu i doživljava nešto čemu se uopće nije nadao. Ideja za ovaj pothvat javlja se kada mu njegova dermatologinja dr. Parker (Sharon Stone) predlaže da sudjeluje u ‘trojci’ s njom i njezinom prelijepom prijateljicom Selimom (Sofia Vergara). Borba sa skorašnjim zatvaranjem vlastite knjižare natjerala je i Murraya da razmisli o financijskom potencijalu ove ponude i uplitanjem svog prijatelja Fioravantea u taj dogovor.

Iako Fioravante u početku oklijeva da postane Murrayeva ‘dama lakog morala’, ipak shvaća da mu je novac potreban, te da ima i gorih načina da se zaradi za život od toga da zadovolji dvije prelijepe žene. Partnerstvo se rađa, Fioravante je na putu do spavaće sobe dr. Parker kako bi ‘odradio’ generalnu probu za trostruki užitak. Murray usput nalazi drugog klijenta za Fioravantea: neobičnu Avigal (Vanessa Paradis), udovicu hasidskog rabina za kojeg se udala jako mlada. Dvadeset godina kasnije, Avigal je samohrana majka šestoro djece s puno uspomena o životu unutar zatvorenog svijeta hasidske zajednice vjernika, ali i velikom željom da iskusi nešto novo. Kada joj Murrey predloži da se vidi s Fioravanteom ona znatiželjno zgrabi priliku, ne znajući gdje će je to odvesti. Fioravanteov nježan dodir na njezinim leđima probudi joj osjećaje kao nikada do tad, a kod njega izazove neočekivanu reakciju. U međuvremenu, Dovi (Liev Schreiber) prati Avigalin svaki pokret. Dovi je čovjek iz hasidske pastve koji čezne za Avigal od svog djetinjstva. Ograničen religijom i nesigurnošću, svoju strast preoblikuje u konstantu brigu o Avigal i njezinoj djeci. Nakon što je video Avigal i Fioravantea zajedno, u njemu se budi sumnja, a nedugo zatim i ljubomora…

PRiredba

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,