Hrvatsko izdanje slikovnice Paula McCartneyja

Legendarni Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a sada je u izdanju Croatia Recordsa možete nabaviti i u Hrvatskoj.U kojem smjeru će se igla kompasa okrenuti, na koju će ih avanturu odvesti, koju stranu svijeta će upoznati? Super Djedica – super cool djedica koji je neustrašivi istraživač s nevjerojatnim trikovima u rukavu. Super Djedica je jedinstveni putnik! Svojim čarobnim kompasom vodi svoja četiri unuka u pustolovine širom svijeta. Pridružite im se dok jašu leteće ribe, izbjegavaju stampedo i bježe od lavina. Čarobna vožnja za cijelu obitelj uz magični zaplet od voljene glazbene legende Paula McCartneyja, vodi čitatelje oko svijeta i natrag na vrijeme za krevet uz priče nadahnute Paulovim vlastitim iskustvom super djedice. ‘Hej, Super Djedice!’ je savršena priča za spavanje za male istraživače i idealan poklon za vašeg super djedicu.

Slikovnica je oživljena živopisnim ilustracijama umjetnice Kathryn Durst, a njezin autor je Paul McCartney koji je zauvijek promijenio svijet s Beatlesima. I nije se zaustavio na tome, nastavio je pomicati granice kao solo umjetnik, s Wingsima te kroz suradnju s brojnim umjetnicima. Dobio je 18 Grammyja, a 1997. godine britanska kraljica odlikovala ga je ordenom viteza za doprinos glazbi. Paul je posvećeni filantrop, koji se strastveno zalaže za brojne svrhe, uključujući prava životinja i pitanja zaštite okoliša. On je također vrlo ponosan djed.

Croatia Records prati trendove, a uz razvijenu distributivnu mrežu ostvaruje odlične rezultate. To su dovoljni pokazatelji da ih je jedna velika svjetska kuća poput Penguin Random House iz Londona prepoznala kao vrijedne suradnike. ‘Velika je čast surađivati sa Sir Paulom i njegovim timom koji su bili neizmjerno susretljivi u svemu i prava podrška hrvatskom izdanju. Hrvatsko izdanje ove slikovnice prvo je izdanje u našoj regiji čime je i McCartneyjev tim bio vrlo zadovoljan’, ponosno naglašavaju u Croatia Recordsu.

C. R.


Tagged: , , , , , , , ,