Immundoc: Pomaže i kada vas je prehlada već ulovila

Immundoc Aminoflu jedini je proizvod na tržištu koji u sebi sadrži kombinaciju aminokiselina, multivitamina, a jedini na tržištu ima i dodatak pro i prebiotika koje pomažu u jačanju oslabljenog imuniteta.Njegova prednost je da ga možete uzeti čak i kad vas je ‘ulovila’ prehlada ili gripa, djeluje odmah, jer se aminokiseline brzo apsorbiraju i daju energiju. Možete ga bez problema kombinirati s antibioticima i drugim lijekovima.

Immundoc Aminoflu jedinstven je proizvod koji sadržava 24 sastojka za najbolji odgovor imunološkog sustava koji vam trenutno pomaže da se bolje osjećate. Proizvod ima razna djelovanja: aminokiseline sudjeluju u regulaciji imunološkog sustava, a istovremeno su ključne i za trenutno vraćanje energije. Nema nuspojava i ne sadržava antibiotike. Može se upotrijebiti u kombinaciji s drugim lijekovima, a ono što je važno je to da sadrži selen i cink te vitamine koji sudjeluju u radu imunološkog sustava pridonoseći smanjenju umora i malaksalosti.

Uz vitamine i minerale ovo je jedini proizvod na tržištu koji sadržava 7 aminokiselina i jedinstven simbiotski kompleks probiotika i prebiotika Megaflora9.

A. K. / Foto: Alert


Tagged: , , , , , ,