InDizajn: Proslavljeno prvo desetljeće

Dizajnerica Mirjana Mikulec i njezin tim proslavili su 10 godina postojanja ‘InDizajna’ na najbolji mogući način – na druženju s prijateljima i poslovnim partnerima, ususret početku prikazivanja nove, 20. sezone emisije.Proslava, uz veselo mnoštvo održala se u romantičnom okruženju zagrebačke park šume Grmoščica, popularnoj La Grmi, koja je poslužila kao savršen prostor za obilježavanje obljetnice TV emisije o unutarnjem uređenju. Vrhunac večeri bio je nastup splitskog glazbenika Petra Graše.

‘Sretna sam i zadovoljna, jer smo za 10. rođendan InDizajna uspjeli okupiti i sve one koji su uvelike zaslužni za uspjeh prve domaće emisije iz svijeta dizajna, koja je krenula s emitiranjem 20. sezone. Zahvaljujem svima na podršci, naročito članovima svoga tima, od kojih su neki sa mnom od početka, kao i poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji tijekom svih ovih godina te našim vjernim gledateljima i pratiteljima koji su nam potvrda da je ovo što radimo zanimljivo, inspirativno i korisno. Hvala i svima koji su došli i uveličali ovaj naš mali, ali za mene značajan jubilej’, izjavila je Mirjana Mikulec, koja stoji iza najdugovječnije domaće emisije iz svijeta interijera.

U 12 epizoda nove sezone gledatelje pred malim ekranima očekuju raskošni dizajnerski prostori, makeoveri interijera, preuređenje životnih prostora uz manje budžete te različiti stilovi uređenja koji će biti prava inspiracija.

Sve priloge ‘InDizajna’ moći ćete naknadno pogledati na službenoj stranici www.indizajn.hr , a nove ideje za uređenje možete popratiti na Facebooku i Instagramu, kao i na YouTube kanalu.

M. R. / Foto: John Pavlish


Tagged: , , , , , , , ,