Intiman Terezin koncert u restoranu Komin

Gala večera od osam slijedova gastro delicija i intiman koncert glazbene dive Tereze Kesovije na otvorenju restorana Komin u Zagrebu, bio je događaj za koji se danima tražila pozivnica.
Tereza Kesovija-restoran KominPo uzoru na gala večere koje se često priređuju u veleposlanstvima i rezidencijama diljem svijeta, popularna pjevačica ugostila je brojne prijatelje i ljubitelje autohtone kuhinje dalmatinske Zagore.

Restoran Komin‘Ova večer bila mi je pravi užitak. Baš je šteta što se ovakve gala večere u intimnom prostoru kod nas ne održavaju češće kao što to rade mnoge zvijezde vani, osjećaj s publikom je neponovljiv. Taj dašak Dalmacije, otvoreni plamen u kominu u hladnoj zimskoj večeri, dragi ljudi oko tebe i ti njihovi radosni pogledi, to je doista neprocjenjivo iskustvo’, istaknula je Tereza Kesovija nakon nastupa.

Restoran Komin smjestio se u novom gastro kutku metropole, na staroj Samoborskoj cesti u susjedstvu drugih poznatih restorana, a svojim posjetiteljima pripremili su rijetko kušane i originalne domaće delikatese iz Dalmacije po sačuvanim receptima naših dida i baka.

V . S. / Foto: Mario Draušnik i Dražen Komar


Marijana Perinić, Tereza Kesovija i Tanja Tolić
Ženska priča: Tereza Kesovija i Tanja Tolić u 3. sezoni

Tagged: , , , , , , , , , ,