Jozo Bozo: Čarolija osmijeha

Svjetski priznati hrvatski mađioničar za djecu Jozo Bozo djeci daruje čaroban trenutak sreće i smijeha.
Jozo BozoPopularni Jozo Bozo ove će godine ponovo razveseliti brojne mališane i u Zagreb dovesti svjetsku mađioničarsku elitu. Mađioničarski spektakl ‘Čarolija osmijeha – Jozo Bozo i prijatelji’ očekuje vas u nedjelju, 29. prosinca u Maloj dvorani KD Lisinski u tri jedinstvene izvedbe, od 10, 12 i 14 sati.

‘Ovaj radosni božićni trenutak pripremili smo za djecu različitih mogućnosti. Pravi čarobni ugođaj darujemo djeci s posebnim potrebama, mentalnim ili fizičkim oštećenjima, teško bolesnoj djeci ali i zdravim mališanima te se nadamo da ćemo uz radost, smijeh i čaroliju potaknuti međusobno prihvaćanje na najljepši mogući način’, izjavio je mađioničar, zabavljač i glumac Jozo Bozo.

Jozo Bozo pravog imena Josip Alajbeg rođen je 1973. godine u Zagrebu a iza njega je 20 godina profesionalnog rada u Hrvatskoj, Europi i Americi. U svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupio je u brojnim školama, vrtićima i kazalištima diljem svijeta a 2011. u Hollywoodu proglašen je izvođačem godine za djecu. Godine 2012. deset je puta uzastopno svrstan u Top 10 svjetskih mađioničara što dokazuje izvrsnost njegovih nastupa kojima uz čaroliju, zabavu i smijeh hrabri djecu i potiče ih na dobrotu i plemenitost.

Jedinstveni mađioničarski spektakl ‘Čarolija osmijeha – Jozo Bozo i prijatelji’ ugostit će najveća imena svjetske mađioničarske elite. Na poziv domaćina Joze Boze, u Zagreb stiže poznati svjetski mađioničar Silly Billy, a čarobne trenutke upotpunit će iskusni austrijski mađioničar Richard Rene te slovenski kolege mađioničar Jole Cole i majstor balonskih dekoracija Niko Fric.

Više od polovice ulaznica za sve tri izvedbe 29. prosinca od 10, 12 i 14 sati organizatori će darovati u humanitarne svrhe, dok se dio ulaznica može pronaći u slobodnoj prodaji na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijeni od 60 i 100 kuna.

Select PR

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,