Jumpin: Aplikacija koja olakšava život

U danima kad imamo sve manje vremena, bivši hrvatski reprezentativci, rukometaš Maro Vuglač i plivač a danas psiholog Igor Čerenšek te njihovi partneri – financijski stručnjak Ivan Bilić i dvostruki dobitnik rektorove nagrade Leo Siniša Radošić, predstavljaju aplikaciju Jumpin koja će mnogima olakšati svakodnevicu.

‘Jumpin je namijenjen onima koji teže jednostavnim, personaliziranim i efikasnim rješenjima. Mi kao bivši sportaši koji smo stalno bili na putovanjima i nismo imali vremena, znamo koliko bi nam značilo kad bi neke naizgled jednostavne poslove netko mogao napraviti umjesto nas u kratkom vremenu ili pak napraviti iste u našem domu. Tako da ova aplikacija funkcionira zapravo kao vaš osobni asistent koji uskače kad je najpotrebnije’, izjavio je Mario Vuglač.

Aplikacija spaja one ljude koji imaju problem s onima koji nude rješenja, po obostrano prihvatljivim uvjetima. U samo nekoliko klikova pronaći će sve dostupne pružatelje usluga u terminu koji vama odgovara. Pružatelji usluga imaju slobodu postavljanja cijena, a klijenti sami biraju najbolju ponudu.

‘Jumpin je namijenjen svima, a posebno onima koji teže jednostavnim, personaliziranim i efikasnim rješenjima. Onima koji biraju pametno da bi živjeli slobodno. Jumpin spaja one koji imaju problem s onima koji nude rješenja. Jednostavnost Jumpina je toliko privlačna da potreba za traganjem prestaje’, otkriva Igor Čerenšek.

Putem Jumpin aplikacije brzo i lako možemo ugovoriti niz usluga za osobnu njegu, od masaže do manikure i pedikure, a ne morate čak ni izaći iz vlastitog doma jer partneri u projektu mogu pružati uslugu i na lokaciji korisnika. Vodite li ubrzan život i često osjećate da nemate vremena za brigu o domu, preuzmite Jumpin. Partneri aplikacije olakšat će vam svakodnevicu svojim vodoinstalaterskim uslugama, kao i uslugama čišćenja, popravka i montiranja namještaja, a dom učiniti ljepšim i boljim mjestom.

Briga o limenom ljubimcu također zna biti zahtjevna i zamorna. Ugovaranjem usluga brige o vozilima, možete naručiti pranje i čišćenje auta, ali i zamjenu guma te automehaniku i autoelektriku na lokaciji partnera aplikacije. Hitno trebate doći s jednog kraja grada na drugi? Šaljite pakete i vozite se s Jumpinom, a njihovi vozači pobrinut će se da stignete brzo i sigurno.

Ova nova hrvatska aplikacija od samog lansiranja u proteklih je nekoliko dana izazvala velik interes i u regiji, pa uskoro slijede i nova predstavljanja. Utrka s vremenom svakim je danom sve veća, a novi osobni asistent itekako će nam dati prednost.

Sve informacije o aplikaciji mogu se pronaći na web stranici www.jumpin.team

T. D. / Foto: Jumpin


Safecity: Aplikacija protiv uličnog nasilja


Tagged: , , , , , , , ,