Jura Stublić: Povijesni spektakl u Zagrebu

Legenda regionalne glazbene scene, pomalo tajnovit glazbenik Jura Stublić i grupa Film u posljednjim su pripremama za veliki zagrebački koncert ‘Antenaplugged’, koji će se u srijedu, 12. veljače od 21 sat održati u zagrebačkom Green Goldu Clubu.Jura Stublić‘Grupa Film se za nastup priprema u našem tajnom kampu na Korčuli. Svakodnevno vježbaju i treniraju kondiciju, a mene su ostavili u Zagrebu da se blamiram u medijima i pripremim sve što je potrebno za povijesni spektakl!’, izjavio je Jura Stublić i dodao: ‘Slobodan sam i savršeno zadovoljan. Zato neću svirati na Valentinovo već dva dana prije 12. veljače u Green Gold Clubu. Tamo ću ostati do zorata i već sam za tu priliku kupio tri sanduka najboljih i najskupljih svjetskih egzotičnih piva tako da ću se na Valentinovo oporavljati od slavljenja Antenaplugged koncerta!’

Nakon sjajnog prvog ovogodišnjeg ‘Antenaplugeda’, drugi od tri besplatna koncerta koja najslušaniji zagrebački radio Antena Zagreb poklanja svojim slušateljima donosi još jedno iznenađenje. ‘Grupi FILM i Juri Stubliću na pozornici će se pridružiti još jedna glazbena legenda. To će još neko vrijeme ostati iznenađenje, a vjerujem kako će naši slušatelji biti jako zadovoljni i drugim koncertom. Pozivam sve da dođu što ranije u Green Gold Club kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto i nesmetano uživali u glazbenom spektaklu!’, izjavio je ambasador koncerta, radijski DJ Saša Lozar.

Najslušaniji zagrebački radio besplatano uživanje u svirkama najpopularnijih izvođača hrvatske urbane glazbe poklanja već treću godinu zaredom, a početak ovogodišnje rock groznice pokazao se kao izvrstan lijek protiv hladnoće i nezaboravan provod u ovim tmurnim danima. Na ovogodišnjim ‘Antenaplugged’ koncertima očekuju nas brojne glazbene poslastice i iznenađenja stoga ne propustite srijede, 12. i 26. veljače od 21 sat kada nas na pozornici Green Gold Cluba očekuju nezaboravani provodi uz legende hrvatske urbane glazbe.

Antena

Pročitajte još: Let 3 i TBF zapalili Antenaplugged , Jura Stublić & Film u Tvornici

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,