Jurica Pađen i Aerodrom: Od sutra ne pušim

Jurica Pađen & Aerodrom objavili su spot za novi singl ‘Od sutra ne pušim’. Jedan od najboljih gitarista u regiji i njegov bend novi su singl predstavili krajem listopada ove godine.

Spot je snimljen u opuštenom okruženju uz prijatelje, suradnike i fanove benda, među kojima se pojavljuju svjetski boksački prvak Stipe Drviš, glumica Anica Kovačević, voditelji Karmela Vukov Colić, Marija Štrajh i Stiv Bonev, bubnjar Đole Macola, Dubravko Šimenc, Robert Krupa, Drago Plečko, Želimir Altarac Čičak i mnogi drugi.

Videoklipove je u cjelinu spojio dugogodišnji suradnik Aerodroma, redatelj Ljubo Zdjelarević. Glazbu i tekst potpisuje sam Pađen, a skladba je snimljena u studiju Zg Zvuk Hrvoja Prskala. Ovim singlom bend najavljuje rad na novom materijalu koji će naslijediti posljednji, osmi studijski album Aerodroma, ‘Taktika noja’, objavljen
2012. godine.

Pađen je prošle godine objavio i sjajan autorski album ‘All Stars’ na kojem su mu se pridružili vrhunski glazbenici Husein Hasanefendić Hus, Massimo, Neno Belan, Branimir Štulić, Nikša Bratoš, Vedran Božić i Zele Lipovača. Album ‘All Stars’ osvojio je nagradu Porin za najbolji prošlogodišnji instrumentalni album izvan klasične i jazz glazbe.

C. R.


Jurica Pađen-Aerodrom
Teška vibra u spotu Aerodroma

Tagged: , , , , , , , , ,