KaLibar bestiVal u Zadru

U tri dana festivala KaLibar bestiVal će Zadru ponuditi etablirane nacionalne i izvan-nacionalne književnike i umjetnike, rame uz rame s lokalim stvaraocima.

Svaki će dan biti održana najmanje jedna ekskluzivna promocija nove knjige, književna večer s čitanjima autora, otvorenje izložbe fotografija ili crteža, te će svaki dan završiti s koncertom.

Dvorište kazališta lutaka ZadarU prirodi je festivala da sintetizira i okuplja, da u minimalnom vremenu i prostoru sabije ono najzanimljivije i najznačajnije i ponudi svojoj publici sinegričan paket događanja u svrhu ostvarenja maksimalnog učinka. KaLibar bestiVal je naslonjen upravo na tu ideju: sakupiti kvalitetne predstavnike hrvatske i regionalne književne kulture, obogatiti ih glazbenim i izložbenim programom, okupiti ih na jedno mjesto i – promijeniti ga.

U tri dana festivala KaLibar bestiVal će Zadru ponuditi etablirane književnike i umjetnike, rame uz rame s lokalim stvaraocima. Svaki će dan biti održana najmanje jedna ekskluzivna promocija nove knjige, književna večer s čitanjima autora, otvorenje izložbe fotografija ili crteža, te će svaki dan završiti s koncertom te završnom zabavom.

Festival se održava u dvorištu Kazališta lutaka Zadar (između sv. Dominika i Kazališta lutaka), 19., 20. i 21. rujna u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Organizacija festivala: Udruga Zadarski pisci – ZaPis i nakladnička kuća Algoritam, Zagreb
Urednik umjetničkog programa festivala: Kruno Lokotar

Opširnije na: KaLibar bestiVal

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,