Keune od srca – Sve za nju

U sjedištu Udruge Sve za nju u Zagrebu objavljeni su rezultati humanitarne akcije ‘Keune od srca za Sve za Nju’.
Sve za nju-KeuneU kampanji su sudjelovali Keune Adriatic, generalni uvoznik i distributer kozmetike za kosu Keune, i udruga Sve za nju. Naime, kompanija Keune Adriatic donirala je udruzi 1 kn od svakog prodanog Keune Ultra Mild proizvoda u razdoblju od 1. lipnja do 31. prosinca 2014. godine. Suradnja je započela donacijom 1000 komada Keune Ultra Mild proizvoda, čija je humanitarna prodaja organizirana na zagrebačkom Cvjetnom trgu 31. svibnja 2014. Sav prihod je doniran udruzi Sve za nju.

Ovom prilikom su Udruga i Keune Adriatic zahvalili brojnim poznatim licima koja su im se pridružila u humanitarnoj prodaji, a to su Lejla i Tarik Filipović, Dubravka Ostojić, Anja Šovagović Despot, Daniela Trbović, Larisa i Goran Navojec, Enis Bešlagić, Boris Novković i mnogi drugi.

S obzirom na to da je Keune Haircosmetics proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu, u priču su se uključili Keune frizerski saloni. Keune Adriatic je od 1. lipnja do 31. kolovoza 2014. donirao 1 kn od svake prodane Semi Color boje, u frizerskim salonima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji. Zahvalili su svima koji su ih podržali i onima koji će ih ubuduće podržavati.

Donacijski ček na iznos od 31.000 kuna, svečano su uručili Tajana Pećanić i Berislav Pećanić, koji su distributeri kozmetike Keune i vlasnici kompanije Keune Adriatic, a druženju je prisustvovao i poseban gost George Keune jedan od vlasnika kompanije Keune Hair Cosmetics.

U ime Udruge Sve za nju, predsjednica Almenka Balenović je zahvalila tvrtki Keune Adriatic kao i vlasnicima gospodi Pećanić na angažmanu i tome što su prepoznali važnost pružanja  informacijske, psihološke i logističke pomoći  ženama oboljelima od raka dojke, kao i njihovim obiteljima kroz Centar za psihološku pomoć te promociju u prevenciji bolesti. Ova zajednička kampanja je bila prilika da se još jednom skrene pozornost na prevenciju i redovne kontrole dojki, štio je jedini način zaštite od raka dojke.

Berislav Pećanić je zahvalio Udruzi, te posebno istaknuo: ‘Nažalost, svakodnevno smo svjedoci da se nesreća ne događa nekome drugome. Iz tog razloga smo se odlučili pomoći radu Udruge Sve za nju i drago nam je da smo mogli pomoći. Nadamo se da ćemo potaknuti i druge kompanije da nas slijede i djeluju humanitarno. Ovom prilikom želimo zahvaliti i našim partnerima: dm-u, Mulleru, Bipi, Kozmu i Nami koji su pomogli da se na prodajnim mjestima potrošačima da informacija da se 1 kn od prodaje bilo kojeg Keune Ultra Mild proizvoda donira Udruzi Sve za nju. Na kraju želio bih zahvaliti i svim Keune kupcima – našim partnerima frizerskim salonima koji sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji te krajnjem potrošačima čija je zajednička zasluga omogućila ovu donaciju.’

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,