Koncert Erica Claptona u CineStarima

U utorak, 10. studenog a (20 sati) ekskluzivno u CineStar kinima, u sklopu programa ‘Spektakli’, dočekat će vas jedan od najboljih glazbenika ikada. Na velike ekrane slikom i zvukom stiže rock ikona koja je nastupala sa Jimijem Hendrixom, Bobom Dylanom, Rolling Stonesima i Beatlesima.
Eric ClaptonNeponovljivi Eric Clapton oduševit će snimkom svojega nastupa u svibnju, kada je uživo u Royal Albert Hallu nevjerojatno dirljivim izvedbama proslavio svoj 70. rođendan te obilježio dugogodišnju blisku suradnju sa Royal Albert Hallom. Naime, ovaj umjetnik je prvi glazbenik koji je više od 200 puta svirao u ovoj prestižnoj londonskoj dvorani.

Bit će to noć za pamćenje za sve ljubitelje i fanove ove glazbene legende koju je časopis Rolling Stones smjestio na drugo mjesto najboljih rock gitarista svih vremena, prepuštajući prvo mjesto Jimiju Hendrixu. Erica Claptona na ovom su koncertu pratili jednako slavni glazbenici poput Paula Carracka, Stevea Gadda, Chrisa Staintona, Andyja Fairweather Lowa i Nathana Easta, a iznimne izvedbe njegovih najvećih hitova u intimnoj atmosferi, poput klasika ‘Layla’, ‘I Shot the Sherriff’,’Tears in Heaven’, ‘Wonderful Tonight’, zasigurno će dotaknuti svakog gledatelja. Nastup će potom završiti epskim finalom – hitovima ‘Crossroads’ i ‘Cocaine’, i na noge podići svu publiku.

Ovo je neponovljiva prilika da se osjećate kao da ste u prvom redu koncerta svojega omiljenog glazbenika, stoga 10. studenog u 20 sati dođite u CineStar kina u Zagrebu (Branimir centar i Avenue Mall), Zadru, Vukovaru, Varaždinu, Šibeniku, Splitu, Slavonskom Brodu, Rijeci, Osijeku i Dubrovniku, i poslušajte vrhunskog gitarista koji svojim umijećem nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svojim izvedbama publiku zadivljuje već 50 godina.

B. L.

Tagged: , , , , , , , , ,