Korčula Cross Media

Po prvi put u Hrvatskoj, uz podršku HAVC-a i u organizaciji Mojih čarobnih misli, spaja se medijska kultura, film, izdavaštvo i digitalne komunikacijske tehnologije s turizmom.Korčula Cross MediaProvedite pet nezaboravnih dana Mediterana @ Korčula Cross Media na međunarodnim radionicama i konferenciji pripovjednog turizma i krosmedije.

Rezervirajte svoj kreativni odmor, saznajte više o krosmediji i pripovjednom turizmu, kušajte vrhunska pelješka i korčulanska vina i delicije, družite se s kolegama iz Njemačke, Finske, Italije, Francuske i Španjolske na radionicama koje će se održavati na različitim lokacijama od Lumbarde, Korčule, Pupnata, Blata i Vela Luke na otoku Korčuli te Trpnja, Janjine, Stona i Orebića na Pelješcu.

Ovom prilikom upoznat ćete i Udrugu Žene i vino (Women On Wine – WOW), čije je sjedište u Zagrebu. Broje stotinjak članica iz cijele Hrvatske koje se poslovno ili iz ljubavi /ili oboje/ bave vinom, a zajedno uče o vinu, promoviraju vinsku kulturu, kulturu stola i, osobito, domaće vinar(k)e. Udruga je nedavno proslavila treći rođendan, a u tom je razdoblju polučila mnoge domaće i međunarodne uspjehe na vinskoj sceni, te postala prepoznatljiv i autentični brand. WOW je i ponosna vlasnica nekolicine važnih domaćih i inozemnih nagrada. Osnivačica je poznata novinarka Sanja Muzaferija, a dopredsjednica eminentna kulturna djelatnica Marija Vukelić, koja će predstaviti aktivnosti Udruge u vinariji Korta Katarina, uz slasnu degustaciju odabranih zalogaja i njihovih vrhunskih vina te članice Udruge WOW s Pelješca, Marije Mrgudić.

Prijave i program potražite na www.korculacrossmedia.org

Tagged: , , , , , , ,