Krapinko: Slikovnica o malom neandertalcu (2. izdanje)

Interaktivna i zabavna slikovnica ‘Tko je bio Krapinko?’ iz umjetničke produkcije Hit teatra, a autorski je potpisuju Ivana Sertić i Matea Elezović Brdar, zaživjela je među najmlađima te je vrlo brzo rasprodana.

Stoga je ovih dana iz tiskare došlo njezino drugo izdanje, i to u novom i bogatijem ruhu.

Kao prva ilustrirana knjiga u Hrvatskoj koja poseže za povijesnom građom i bavi se temom krapinskih neandertalaca, sada se u svom reizdanju ‘rastegnula’ na više stranica i zasjala novim ilustracijama.

Uz to, donosi i cijeli niz zanimljivosti i edukativnih pitalica iz života simpatičnog Krapinka koji iz dječjeg kuta mališane uči kako se nekoć živjelo te im daje poticaja i inspiracije da aktivno sudjeluju tijekom čitanja.

Dodatna poslastica toj svestranoj slikovnici su lako pamtljivi stihovi u razigranim rimama koji se malim čitačima brzo uvlače u uho. Autorski tim čine Matea Elezović Brdar i Ivana Sertić, umjetnik Sven Klobučar zadužen je za ilustracije, dok je Martini Zadnik povjeren dizajn slikovnice.

Želite li svoje juniore upoznati s Krapinkom i u potrazi ste za novom slikovnicom za čitanje prije spavanja, možete je naručiti na: https://hit-teatar.hr/krapinko/

Također, možete je pronaći u zagrebačkim knjižarama Hoću knjigu, VBZ knjižarama diljem Lijepe naše, kao i u novootvorenoj zagrebačkoj knjižari Tvoja knjiga te prodajnom mjestu Rox, Slavonska avenija 100, Zagreb.

I. C. / Foto: Petar Santini


Tagged: , , , , , , , , , , ,