Kristina Ercegović: Sam svoj gazda

U utorak 10. prosinca u 18 sati u knjižarsko-galerijskom centru VBZ Fadil Hadžić održat će se promocija knjige Kristine Ercegović ‘Sam svoj gazda’ – kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima.

Sam svoj gazda-Kristina ErcegovićNa promociji će, osim autorice, sudjelovati i urednik knjige Bruno Šimleša, poduzetnici Tomislav Car, Sandra Mihelčić, Mirela Španjol Marković, glumica Doris Pinčić Rogoznica, Dalibor Marić te novinarka Dragana Radusinović kao moderator.

Knjiga je namijenjena svima koji namjeravaju zaploviti ili već plove vodama poduzetništva. U prvom dijelu knjige, autorica daje savjete o stvaranju i održavanju uspješnog posla, dok drugi dio knjige sadrži intervjue s nekim od najuspješnijih hrvatskih malih i srednjih poduzetnika. Posebna čar ove knjige jest upravo činjenica da donosi iskustva Hrvata koji su uspjeli u našim tržišnim uvjetima, negirajući zabludu da se kod nas poslovni uspjeh može ostvariti samo uz neke malverzacije.

Kristina Ercegović diplomirala je marketing na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te  magistrirala na poslovnoj školi Cotrugli. Godine 2002. osnovala je Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping. Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa educira i umrežava male poduzetnike. Dobitnica je Cromine nagrade za najboljeg menadžera 2007. godine u kategoriji mladi menadžer kao prva žena u toj kategoriji i najmlađi menadžer. Ove godine pokrenula je privatni servis za upoznavanje ljudi.

VBZ

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,