Krk: Nova shopping destinacija

U centru grada Krka otvorena je nova shopping destinacija, koja će obogatiti turističku ponudu istoimenog otoka, ali i postati mjesto okupljanja i razonode lokalnog stanovništva.Ovaj jedinstveni hibridni retail park, stilom i suvremenošću u oblikovanju i jednostavnim pritajenim luksuzom postao je must have mjesto za brojne Kvarnerane.

‘Otvorenje ovakvog centra doprinosi kvaliteti života u lokalnoj zajednici, a kako smo vidjeli ovih dana Krk je u brojnim anketama nagrađen kao grad u kojem se najkvalitetnije živi u Hrvatskoj. Otvorenje ovakvog centra je dodatna ponuda koja olakšava život, jer se na jednom mjestu može pronaći kvalitetna ponuda i usluga. Uz to, ovakav projekt znači i otvaranje novih radnih mjesta. Kad centar u cijelosti bude sa zakupcima popunjen ovdje će raditi još 100 ljudi što je još jedan od razloga dolaska živjeti na Krk’, rekao je gradonačelnik Darijo Vasilić koji je zajedno s predstavnikom investitora službeno otvorio centar. Gradonačelniku je ovom prigodom uručen ček od 30.000 kuna kojeg je investitor donirao Nogometnom klubu Krk.

Park&Shop park prostire se na 5400 m2 prodajne površine, a ima preko 200 parkirnih mjesta.

Investicija je vrijedna 12 milijuna eura, a građevinske radove većinom su izvele građevinske tvrtke s Krka i iz okolice.

Na otok su tako stigli popularni domaći i internacionalni brendovi kao što su trgovački lanac Tommy, drogerija Bipa, Pepco odjeća, ljekarna Farmacija.

Vrata će uskoro otvoriti dječji Baby Centar, internacionalni brend Tedi za cijelu obitelj i Intersport, jedan od vodećih sportskih dućana.

Kroz službeno otvorenje okupljene je vodila stilistica Alma Premerl Zoko, koja je zajedno s modnim novinarkama i urednicama među prvima pogledala ponudu centra.

P. R. / Foto: Nikola Zoko

Tagged: , , , , , , , ,