Kućanski aparati De’Longhi, Kenwood i Braun

U Vertigo baru zagrebačkog hotela Antunović, održana je prezentacija najnovijih vrhunskih modela kućanskih aparata poznatih svjetskih brandova De’Longhi, Kenwood i Braun.
DeLonghi, Kenwood i BraunKroz iznimno zanimljivu kulinarsko-gastronomsku prezentaciju, uz poznate regionalne masterchefove, Tomaža Kavčiča iz Slovenije i Marina Rendića iz Hrvatske, predstavnike medija vodio je Mario Valentić.

Nazočnima su se obratili i Peter Ferluga, direktor De’Longhi Hrvatska, Eduard Ferluga, regionalni menadžer prodaje i Dražen Bogunović, menadžer prodaje. Važno je naglasiti kako brand De’Longhi odlikuje talijanski stil, pouzdanost, izvedba, kao i osebujan dizajn. Savršeno se stapa s brandom Kenwood, koji njeguje britansku baštinu, uključujući tradiciju, znanje, vještinu, ali i jednostavan dizajn te Braun, kao vrhunski njemački proizvod visoke kvalitete i izdržljivosti.

Riječ je o luksuznim malim kućanskim uređajima, iz De’Longhi branda, a u kategoriji kuhinjskih proizvoda Kenwood drži čvrstu prvu poziciju u svijetu, jednako kao i Braun, među ostalima, i u kategoriji štapnih miksera. Hrvatskoj javnosti prvi je puta De’Longhi predstavio Sistem za savršeni cappuccino (Latte Crème), zatim Autenticu – seriju aparata za kavu, koja sadržava četiri modela u asortimanu, Elettu Plus – seriju aparata za kavu s tri modela u asortimanu te MultiFry Multicooker, sa četiri proizvoda.

Slovenski chef Tomaž Kavčič pritom je naglasio kako iz osobnog iskustva zna da je riječ o vrhunskim aparatima, koji su, ne samo kvalitetni, već i jednostavni za rukovanje u vlastitom domu. Predstavio je svoj specijalitet pripravljen na novom MultiFry aparatu, fritezi, bezmasni pomfrit s bosiljkom i lecitinom, koji je izazvao oduševljenje nazočnih.

Kuhinjske uređaje Kenwood, iz serija KVC 5000, KVC 6000, MultiOne te novi blender BLM 800WH, procesore hrane FDM7XX serije i na kraju kMix liniju kuhinjskih uređaja, prezentirao je jedan od najboljih hrvatskih chefova Marin Rendić, spravivši ukusan Wine chateau, koji su uzvanici također degustirali.

Brand Braun predstavio je Multiquick – štapni mikser, glačala iz serije TexStyle 5 I TexStyle 7 te Braun Identity, seriju kuhinjskih aparata u crnoj i bijeloj boji. Važno je naglasiti da su svi proizvodi, osim vrhunske funkcionalnosti i dizajna, super luksuznog izgleda, kao i praktičnosti. Stoga je sigurno da će naći svoje mjesto, ne samo u profesionalnim kuhinjama, već i u domovima gastronomskih znalaca.

Marketing360

Tagged: , , , , , , , , , , ,