La Capannina: Potpuni morski gastro doživljaj u Umagu

U Umagu je nedavno otvoren talijanski restoran La Capannina. Jedan novi spoj mediteranske i istarske kulture, začinjen predivnim pogledom i svježom hranom pripremljenom na različite načine. Dokaz je to da još uvijek ima prostora i želje, kao i kreativnosti u pokretanju novih i drukčijih gastronomskih kutaka koji će povećati ponudu tijekom ljetnih ali i zimskih dana.La Capannina-restoran-UmagRestoran se nalazi na samoj obali tik uz more u naselju Punta, između nekada kultnog hotela Adriatik i hotela Sipar što je odlična pozicija koja nudi prekrasan pogled i svakodnevnu glazbu valova.

La Capannina-restoran-Umag-hranaUređen je u shabby chic stilu da bi se morski doživljaj upotpunio i kako bi ste imali osjećaj da ste zaista na jednom dugom predivnom odmoru.

Jelovnik je baziran na morskim plodovima iako ćete imati priliku probati i dobar biftek ili možda neki mesni carpaccio. Ipak, svježa morska hrana dominira i jelovnik se mijenja konstantno iz tjedna u tjedan kako bi gosti imali priliku probati raznovrsnu svježu ribu i ostale morske specijalitete.

Tjestenina na različite načine, riblji carpaccio, ukusni rižoto ili svježe ulovljena riba, sve su to glavni glumci ovog posebnog gastro iskustva koje će vas natjerati da se vratite sigurno još jednom.

La Capannina-restoran-Umag-interijerOsim gastronomskih specijaliteta, nudi se i veliki izbor vina. Tu je i mali kutak za kavicu ili doručak te neizbježni lounge bar koji nudi bogat izbor koktela. Živa glazba je također prisutna, točnije svaki vikend goste će zabavljati raznovrsni izvođači i pokušati oživjeti ljetnu sezonu. Restoran nudi i malo igralište za djecu, kako bi svaki roditelj mogao uživati u atmosferi.

La Capannina je otvoren svakim danom i može se slobodno reći da je Umag dobio jedan interesantan, kreativan i dostupan gastro projekt, koji će zasigurno zaintrigirati svakog gosta željnog nečeg novijeg.

P. R.

Tagged: , , , , , , ,