Ledena verzija Franck Café cappuccina

U hladu zagrebačke kavane Johann Franck predstavljeno je novo omiljeno ljetno osvježenje iz tvornice inovativnih ideja i vrhunskih napitaka – hladne varijante Franck Café cappuccina. Novo izdanje već prepoznatljivih Frank Café cappuccina dolazi u vidu ledenih i maštovitih kombinacija za savršeno ljetno osvježenje koje možete naručiti u kafićima ili pripremiti kod kuće.Franck Café cappuccinoSvima poznati okusi Franck Café cappuccina tako dobivaju novo, ljetno, osvježavajuće ruho koje žudi za hladnim mlijekom i kockicama leda.

‘Franck Café omiljeni je cappuccino brend na hrvatskom tržištu, a vrhunskom kvalitetom proizvoda i stalnim razvojem noviteta u skladu sa željama hrvatskih potrošača, Franck kontinuirano opravdava svoj status inovatora’, rekla je Ivana Tavra, direktorica Korporativnih komunikacija Francka te nadodala, ‘ledene varijante ovog omiljenog napitka kreirane su za sve ljubitelje cappuccina koji od njih ne žele odustati ni u vrućim ljetnim mjesecima. Ovako im nudimo dozu omiljenog kremastog napitka, ali i osvježenje za kojim lako mogu posegnuti u omiljenom kafiću ili ga pripremiti u vlastitom domu.’

U širokoj paleti Franck Café cappuccino okusa možete pronaći Irish Cream, Classic, Čokoladu, Vaniliju, Cappuccino s manje šećera, Cappuccino bez kofeina, Zimski Cappuccino s aromatičnim okusom i mirisom cimeta, klinčića i đumbira te Cappuccino Kokos i bijela čokolada. Za male i velike ljubitelje slastica tu su pjenušavi napitci bez kave – Bananaccino i Jagodaccino. Bilo koji okus izaberete ako ga pripremite s malo toplog mlijeka, kockicama leda te kuglicom sladoleda ili s hladnim mlijekom, dobit ćete neodoljive i maštovite kombinacije.

P. R. / Foto: Jurica Galoić (Pixsell)


Franck-gastro radionica
Franck: Popularna ciglica u novom ruhu
Tagged: , , , , , , , , ,