Ledo: Novi King Dark Velvet kornet

Povodom mjeseca ljubavi, Ledo je odlučio iznenaditi posebnom poslasticom koja će spojiti i rastopiti mnoga srca – novi King Dark Velvet kornet.

Riječ je o novom, velikom King sladoledu u kornetu vrhunske sladoledne mase tamne čokolade koji sljubljuje neodoljivo punjenje od višnje, a koji ujedno ima i dva slasna preljeva – tamnu čokoladu i višnju.

Osim atraktivne kombinacije okusa, ovaj sladoled poseban je i zbog hrskavog, tamnog korneta od čak 220 ml što ga čini jednim od najvećih sladoleda unutar kategorije korneta te kao takav zasigurno predstavlja odgovor na želje i potrebe mnogobrojnih potrošača. Zahvaljujući velikom volumenu i atraktivnoj kombinaciji okusa koji se savršeno sljubljuju, King Dark Velvet idealna je poslastica za romantične trenutke u kojima će mnogi uživati u danima pred nama.

Upravo povodom Dana zaljubljenih, a kako bi ljubitelje sladoleda potaknuli na kupnju i u ovim hladnim mjesecima, Ledo je na društvenim mrežama pripremio nagradnu igru s ciljem da dodatno zasladili Dan ljubavi svima koji ga slave. Kroz samu nagradnu igru, ljubitelji King sladoleda imat će priliku osvojiti škrinju punu King Dark Velvet sladoleda, za čak 365 dana kako bi u njemu mogli uživati cijele godine jer – tko kaže da Valentinovo traje samo jedan dan? Sve što je potrebno napraviti je zapratiti King Instagram profil, u objavi označiti onu posebnu osobu te na kreativan i romantičan način opisati zašto ta osoba, baš poput novog King korneta, rastapa tvoje srce.

Budući da je King Dark Velvet lansiran u duhu ljubavi, a u skladu s #breaKingrules kampanjom pozivamo vas da ovog Valentinova prekršite pokoje dosadno pravilo i uživate u ljubavi kao da je Valentinovo baš svaki dan. Neka vam ruže i bombonijere ne budu jedine opcije za ovogodišnji poklon već uživanje s najmilijim osobama učinite još slađim uz novi King Dark Velvet kornet – najoriginalniji poklon za Dan zaljubljenih.

S. P. / Foto: Ledo


Ledolina se vraća iz davnina

Tagged: , , , , , , , ,