Let 3 i Bare rasplesali francuske Alpe

1-Let 3Let 3 i Majke rasplesali su tisuće mladih iz Hrvatske i regije u prekrasnom Orcieresu. Oduševljeni ljubitelji snježnih avantura pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati a najveći hitovi popularnih rock grupa orili su se francuskim Alpama.

2-Goran BareČak nekoliko sati bez prestanka su izmjenjivali hit za hitom, a nakon samog završetka publika je ih je jednoglasno zvala na bis. Hrvatski rockeri slobodne trenutke koriste kako bi uživali u snježnim padinama a viđeni su i u grudanju s kolegama glazbenicima.

KnockOut Snow Festival najveće je okupljanje mladih iz Hrvatske i regije, koje se pokazalo kao odličan spoj sporta i zabave. Domaćini Francuzi oduševljeni su mladim ljudima, koji su se za cijelo vrijeme festivala domaćinima pokazali kao zahvalni gosti, a zajednička druženja u svijet šalju sliku rasplesanih i raspjevanih mladih ljudi, koji podjedanko uživaju u sportskom zdravom životu i pjesmi koja spaja ljude. O dolasku više nekoliko tisuća Hrvata i ove godine izvještavaju regionalni francuski mediji koji prenose o odličnoj atmosferi kojoj nisu odoljeli ni domaćini u Orcieresu.

Vrhunske partije u jednom od najljepših mjesta u južnim francuskim Alpama slijedećih će dana zagrijati grupe Connect i Hladno pivo, hrvatsko-slovenski DJ duo Vanilazz, britanske DJ zvijezde The Shapeshifters i DJ Luca Montecchi.

KnockOut

Foto: Marko Ocepek

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,