L´Oréal Paris: Makeup Genius aplikacija

U prostoru zagrebačkog kina Europa L´Oréal Paris predstavio je Makeup Genius, aplikaciju za mobilne telefone kojom najavljuje novo digitalno doba u svijetu dekorativne kozmetike.
L'Oreal Paris-make up-aplikacijaOva revolucionaran aplikacija za pametne telefone i tablete omogućuje isprobati bilo koji L’Oréal Paris make-up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran. Odabirom željenog proizvoda moguće je, putem iste aplikacije, i kupiti odabrani proizvod. Predstavljanju su prisustvovale brojne dame koje su oduševljene mogućnostima ove aplikacije.

L’Oréal Paris je lansirao Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju za pametne telefone i tablete kojom je odsad moguće isprobati L’Oréal Paris make-up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran. Odabirom proizvoda koji zadovoljava očekivanja, potrošači su, putem iste aplikacije, u mogućnosti i kupiti odabrani proizvod.

Nakon više od 10 godina rada, znanstvenici i majstori animacije stvorili su tehnologiju RT Track 64, koja je primijenjena u novoj aplikaciji L’Oréala Paris. Riječ je o patentom zaštićenom algoritmu koji uz pomoć prednje kamere vrlo precizno bilježi crte lica i to u stvarnom vremenu. U čemu je tajna Makeup Genius aplikacije?
– prati okretanje glave – bilježi pokrete glave, prati okret glave do 60 stupnjeva
– analizira teksturu kože lica – uzima u obzir teksturu lica kako bi 3D modeliranje bilo što realnije
– prati crte i izraze lica – prati 64 točke na licu, raspoznaje gotovo 100 različitih izraza te bilježi asimetrične pokrete

Makeup Genius aplikacija omogućuje pomicanje make-upa s pomicanjem izraza lica jer bilježi sve izraze te ih preslikava na pametni telefon. Na licu je zaista vidljiv make-up!

Za L’Oréal Paris je iskustvo virtualne stvarnosti nadolazeći trend u industriji ljepote. Cilj je potrošačima diljem svijeta, temeljem znanstvenih istraživanja, pružiti mogućnost da isprobaju bilo koji od L’Oréal Paris make-up proizvoda jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran pametnog telefona. Nekadašnje aplikacije su omogućavale nanošenje make up proizvoda na nepomičnu sliku. Danas L’Oréal Paris predstavlja novo, virtualno doba make-up aplikacija s iznimno realističnim rezultatima. L’Oréalovi stručnjaci testirali su nekoliko tisuća proizvoda kako bi vjerno preslikali boju, sjaj, teksturu i učinak osvjetljenja na svaku pojedinu teksturu, vrstu proizvoda te sam proizvod.

Aplikacija je dostupna u trgovini aplikacija, za IOS i Android.

Informacije o Makeup Genius aplikaciji potražite na:
www.cpdpress.com
username: pressuser
password: presspass


Pročitajte još:

Tagged: , , , , , , , , , ,