Los Caballeros slave 15 godina rada

Koncertom pod nazivom ‘Amor, Amor’ skupina Mariachi Los Caballeros slavei 15 godina glazbenog rada u zagrebačkoj dvorani Lisinski u nedjelju, 16. veljače, u 19.30 sati.
Los Caballeros
U proteklom razdoblju Mariachi Los Caballeros puno rade na usavršavanju svojih sviračko-pjevačkih sposobnosti vezanih uz mariachi izričaj. U skladu sa specifičnostima tog zanimljivog stila također intenzivno rade na vlastitoj prepoznatljivosti i identitetu. U tom smislu izrađuju mnoštvo vlastitih aranžmana, pritom nimalo ne zapostavljajući tradicionalni mariachi stil po kojem su poznati i u Meksiku.

Program će tako biti sastavljen od popularnih skladbi starijeg datuma poput: ‘La Paloma’, ‘Amor Amor’, ‘Quien Sera’, ‘Quizas, Quizas’, ‘Piel Canela’ te hitova koji danas uživaju veliku popularnost ‘La Bomba’ Rickyja Martina i ‘Carnaval’ Celie Cruz, ali također i od tradicionalnih songova. Posebnost ovog koncerta je gostovanje Baltazara Juareza, svjetski poznatog harfista iz Ciudad de Mexica. Spoj klasičnog mariachi sastava i harfe u Meksiku je vrlo čest slučaj pa će tako Caballerosi i Baltazar Juarez svojim zajedničkim nastupom ovu posebnu glazbenu poslasticu podijeliti sa svojom vjernom publikom.

Lisinski

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,