Lothar Matthäus razveselio klince u Punta Skali

Ljeta u Falkensteiner Family Hotelu Diadora****S poznata su po brojnim iznenađenjima, veselim aktivnostima i nezaboravnim druženjima za mališane i njihove mame i tate. No, ova je srijeda bila uistinu posebna. Lothar Matthäus, njemački nogometni menadžer i bivši igrač koji je kao kapetan 1990. godine odveo Zapadnu Njemačku do pobjede na FIFA Svjetskom prvenstvu te bio imenovan europskim nogometašem godine, proveo je s djecom sportski dan za pamćenje.Lothar Matthaus-Punta SkalaDjeca su dobila dresove s potpisom nogometne legende, naučila puno trikova od pravog majstora, zaigrala nogomet, a roditelji su čuli sve o važnosti sporta u ranom razvoju i odrastanju.

‘Bilo je veoma zabavno! Jako sam zadovoljan kako je protekao dan, tu ima mnogo talentirane djece. Prema načinu na koji dodaju loptu i koordinaciji tijela može se vidjeti tko od njih već trenira u nekom klubu. Siguran sam da će neki od njih nastaviti profesionalno se baviti nogometom, imaju sve predispozicije postati odlični nogometni igrači’, govori Lothar Matthäus.

Lothar je igrao na pet FIFA-inih Svjetskih prvenstava, više nego bilo koji drugi igrač. Također je na FIFA-inoj listi 100 najvećih živućih nogometaša koje je odabrao Pelé. Nakon odlaska u mirovinu, Matthäus je započeo trenersku karijeru. Veliki je prijatelj Hrvatske i Punta Skale, gdje se rado vraća s obitelji i uživa u svim benifitima resorta – u potpunom miru Hotela & Spa Iadera s fantastičnim SPA, najvećim u ovom dijelu Europe i obiteljskog Hotela Diadora gdje njegova djeca uživaju u bazenima, animaciji, vodenom toboganu te prekrasnoj prirodi, moru, relaksaciji i izvrsnoj dalmatinskoj kuhinji.

‘Ovo je već drugi put da odsjedamo u Punta Skali i zasigurno ne zadnji. Sviđa nam se i planiramo se opet vratiti. Sada se znamo i nismo samo jednokratni gosti, a zbog te povezanosti poželiš ubrzo opet doći. Usluga je izvrsna, a hotel nudi razne aktivnosti za sve. Također je prostrano zbog čega nema velike gužve i ne moraš se boriti za ležaljku i malo slobodnog prostora za plivanje u bazenu. Za obitelji s malom djecom ovo je zaista raj! A mislim da ne moram posebno napominjati koliko je priroda ovdje prekrasna’, govori proslavljeni nogometaš.

‘Sportski duh i zdrav život, edukacija o benefitima aktivnog života od najranije dobi, suština su naše filozofije. Stoga nam je iznimno drago što imamo prijatelja u čovjeku koji je pravi primjer svega navedenog. Veseli vidjeti sretna dječja lica, a tko zna, možda se baš među njima krije novi Lothar Matthäus, kojem će ovo druženje biti životna motivacija,’ rekao je Georg Unterkircher, generalni menadžer Punta Skala resorta.

L. P.

Tagged: , , , , , , , , , ,