Luka Vidović: Iluzije na vidikovcu Zagreb Eye

Još je nekoliko dana do premijere predstave ‘Što je muškarac bez trikova’, a najpoznatijeg hrvatskog iluzionista, čini se, snašle su prave nevolje.
Luka VidovićVraćajući se s probe, Luka Vidović je ostavio punu torbu rekvizita u taxiju. Uz sav trud, nije uspio doći do bilo kakvog kontakta kojim bi riješio svoje probleme. Angažirale su se i radio postaje, a ovim putem, još jednom moli poštenog nalaznika da vrati torbu koja život znači . Nalazniku se, kao nagrada, nudi počasno mjesto na premijeri 8. studenog na vidikovcu Zagreb Eye. Ne vrati li svoje rekvizite na vrijeme, Luka bi zaista mogao postati ‘muškarac bez trikova’.

Novootvoreni prostor vidikovac Zagreb Eye, u neboderu na Ilici, odlučio je otvoriti svoja vrata cabaretskoj sceni u Zagrebu. Samo dvadeset i pet sekundi liftom i čini vam se da ste na vrhu svijeta! Ova novootvorena atrakcija, na 16.katu nebodera, pružit će vam jedinstven pogled na Kaptol, Gradec, Gornji i Donji grad te Trg bana Jelačića i kip koji, iz ove pespektive, izgleda zapanjujuće minijaturno.

‘Što je muškarac bez trikova’ i vidikovac Zagreb Eye, svakog četvrtka u studenom (14., 21. i 28.11.) od 20 sati, pružaju vam mogućnost, da upotpunite svoju večer, opustite tijelo, dušu i um uz smijeh, iluziju i, normalno, domaću rakijicu.

Ulaznice možete kupiti na www.eventim.hr  ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kuna u pretprodaji ili 75 kuna na dan predstave.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , ,