Mamma Mia! kreće na turneju

Zagrebačko gradsko kazalište Komedija predstavilo je u klubu Pepermint autorski tim i nekoliko songova iz mjuzikla ‘Mamma Mia!’ koji na repertoaru igra od sljedećeg tjedna.
MammaMia!_Pepermint Jedan od najpopularnijih mjuzikala svijeta u Hrvatsku dolazi prema licenci njujorške produkcijske kuće MIT, a Komedija ga realizira u koprodukciji s tvrtkom Prospot iz Slovenije koju vodi poznati skijaš Jure Franko.

‘Drago mi je da možemo s vama večeras podijeliti pozitivnu energiju koju su nam zadnjih tjedana dale pjesme popularne ABBA-e koje ćemo izvoditi u mjuziklu’, najavio je Igor Barberić, redatelj hrvatske produkcije mjuzikla.

U klubu Pepermint okupili su se mnogi poznati koji su svojim dolaskom poželjeli veliki uspjeh novim projektom koji će na Kaptolu igrati pune dvije godine. No, Komedija je licencu osigurala i za područje Bosne i Hercegovine pa će i tamošnji gledatelji uskoro uživati u nekom od gostovanja koje pripremaju.

Jure Franko i Igor Barberić‘Sigurna sam da će ansambl Komedije izvesti prvoklasnu predstavu, jer su to dokazali u mnogim licencnim izvedbama dosad’, oduševljena je bila Radojka Šverko nakon što je izveden ‘Super Trouper’.

Nakon premijere u matičnoj kući zakazane za 18. i 19. lipnja, mjuzikl 26. lipnja putuje u Opatiju na ljetnu pozornicu, a 5. srpnja pulska publika gledat će ga u velebnoj Areni. Mnogobrojnim pozivima iz regije nastavit će svoje izvedbe na jesen kada će samo u Komediji imati desetak izvedbi mjesečno.

‘Zadovoljan sam i sretan da je Komedija prihvatila ovaj projekt i siguran sam da će svaka izvedba biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Nakon izvedbe u Beogradu, uskoro nam slijedi premijera u Ljubljani, a onda i u Zagrebu’, najavio je Jure Franko, koproducent hrvatske produkcije ‘Mamma Mije!’.

Komedija ovim projektom ulazi u proslavu 65 godina kazališta koju će imati u studenom.

E. K. / Foto: Ines Novković


Mamma mia
Mjuzikl Mamma Mia! u Komediji

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,