Marcelo Brozović: Prva krema za sportaše

Na police ljekarni Zagrebačke županije u podružnici Velika Gorica, a i na njihov webshop, stigla je MB77 regenerirajuća krema za zglobove i mišiće s CBD-om (korisnim kanabinoidom iz industrijske konoplje).

Radi se o novom proizvodu koji je idealan izbor za pomoć pri oporavku nakon treninga te se preporuča umasirati ga prije i nakon fizičkih aktivnosti. Nanošenje kreme intenzivno grije i revitalizira mišiće, dok masažom postižemo njihovo opuštanje, a poboljšava i cirkulaciju.

Marcelo Brozović kao profesionalni sportaš konstantno je suočen s velikim fizičkim naporima te svakodnevno koristi proizvode za regeneraciju i opuštanje mišića. Upravo zbog toga došao je na ideju da i sam doprinese razvoju takvog proizvoda za vrhunske sportaše stvaranjem svog brenda MB77, što je i učinio u suradnji s tvrtkom Kirocorps.

‘Kod odabira proizvoda koje koristim najbitnije mi je da su prirodni, sigurni za upotrebu i, naravno, da djeluju. Upravo zato sam se i odlučio za ovaj poslovni potez, jer je na tržištu nedostajalo ovakvih proizvoda. Proizvod je namijenjen vrhunskim sportašima, rekreativcima, ali i svima onima koji se suočavaju s bolovima u zglobovima i mišićima’, rekao je Marcelo.

Ovo je prvi proizvod koji je odlučio predstaviti, a nove će nastaviti razvijati do kraja godine. Kremu je predstavio u suradnji s tvrtkom Kirocorps koja se bavi tretmanima za regeneraciju i oporavak, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca, a ujedno se bavi i tretmanima za njegu lica i tijela na kojima će koristiti upravo ovu kremu.

Proizvod je dostupan za kupnju ekskluzivno u Ljekarnama Zagrebačke županije u podružnici Zvonimirova 3, Velika Gorica, kao i na webshopu Ljekarni Zagrebačke županije i Bioteke Zagrebačke županije.

P. B. / Foto: PromoEkskluzivno u dm-u: Bella by Izabel Kovačić


Tagged: , , , , , , , , , , ,