Marina Jakšić u ulozi Absolutely Fabulous

Marina Jakšić - Royal BrideMarina Jakšić, 27-godišnjakinja iz Velike Gorice, jedna je od najtraženijih modela u modnoj industriji. U nedavnoj kampanji posvećenoj budućim mladenkama, Marina je odabrana kao zaštitno lice, dok je na plakatima zablistala u raskošnoj vjenčanici poznate modne kuće Royal Bride.

Marina JakšićAtraktivnoj crvenokosoj manekenki pripala je glavna uloga u umjetničkom videu koji nosi naziv ‘Memories’, a čija je autorica talentirana fotografkinja Maja Jokić. Video je nastao kao inspiracija četrdesetim i pedesetim godinama prošloga stoljeća, a njime je Maja zabilježila neke nostalgične trenutke iz prošlosti.

Marina Jakšić više je puta dokazala da ljepota i pamet idu zajedno. Diplomirani je biolog na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu te magistar nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Uspješno je spojila profesionalnu i manekensku karijeru, tijekom koje je angažirana i kao zaštitno lice brojnih poznatih brendova poput ‘Cockte’ te kozmetičke kuće ‘Bocassy’ iz Pariza.

Snimajući modne kampanje, Marina je često imala prilike putovati u brojne svjetske metropole i upoznati se s tamošnjim kulturama i običajima. Ove jeseni zablistala je u kampanji naziva ‘Absolutely Fabulous’, ekskluzivno snimljenoj za frizerski salon Royal Professional, a kojom su predstavljeni najnoviji svjetski trendovi u bojanju kose.

P. R.

Foto: Goran Matijašec

Tagged: , , , , , , , , ,