Mary Novosel: Detoks za čisto tijelo i um

Nakladnička kuća Hena com iz Zagreba objavila je novi naslov Mary Novosel ‘Detoks za čisto tijelo i um’. Ovo je jedna od onih knjiga koju svatko treba imati u svojoj kućnoj biblioteci o zdravlju.

Mary Novosel-DetoksŽivimo brzim tempom u vremenu u kojem smo izloženi različitim pritiscima – tijelo nam je prezasićeno hranom, um informacijama, a emocije sve češće dobivaju negativan predznak. Zato je potrebno, s vremena na vrijeme, očistiti se od svega lošeg što se nakupi u nama. Čišćenje od toksina na svima razinama – fizičkoj, mentalnoj, duhovnoj i emotivnoj – jedini je put do zdravlja. ‘Knjiga Detoks – za čisto tijelo’ i um Mary Novosel, autorice jedinstvenog i uspješnog priručnika ‘Prirodno lijepa’, nudi raznovrsne savjete o detoksikaciji i praktične recepte kojima ćemo, bilo da smo zaposleni ili ne, na najbolji način ukloniti toksine iz organizma. Na svoj šarmantan način Mary je, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj nezaobilazan priručnik o detoksikaciji uključila i niz zanimljivih podataka o ljekovitom bilju, vodi, hrani, glini, saunama i masažama te navela cijeli niz imunostimulatora i detoksikatora, a sve u cilju dobre edukacije koja je neophodna svakome od nas. S ‘Detoksom’ ćete, s osmijehom na licu, spoznati lakoću življenja – bez tereta loših misli i umornog tijela.

Mary NovoselNaučite:
– Kako se boriti sa fizičkim toksinima?
– Kako se nositi s mentalnim i emotivnim toksinima?
– Svakodnevne male detoksikacije i dodatke prehrani

Mary Novosel je po zanimanju novinarka i aromaterapeutkinja što je čini idealnim piscem u domeni lifestyle tematike. Objavila je tri knjige; humoristični roman ‘Ide ko putar’, i uspješnice ‘Prirodno lijepa’ i ‘S placa na lice’, dva praktična priručnika iz područja prirodne kozmetike, zdrave kuhinje i načina života koji je u skladu s duhom i tijelom. Za sada autorica spretno spaja karijeru spisateljice, novinarke i PR manadžerice s karijerom poduzetnice. Vlasnica je tvrtke za izradu prirodne kozmetike, Total Natural, gdje svakodnevno osmišljava nove proizvode i vodi radionice ‘po mjeri’ modernih žena koje vole i rado koriste prirodne pripravke i metode za ljepotu, zdravlje i dobro raspoloženje.

Hena com

Tagged: , , , , , , , , , , , ,