Massimova pjesma godinu dana na HR Top 40

Jučerašnjom objavom službene nacionalne liste Instituta hrvatske glazbe – HR Top 40 – dokazalo se, još jednom, da Massimo i njegova publika imaju ‘neku tajnu vezu’.
Massimo-Suze nam stale na putProšlo je godinu dana otkako je u radijskom eteru predstavljena pjesma ‘Suze nam stale na put’ autora Predraga Martinjaka P’Eggyja i još uvijek, 52 tjedna kasnije, pjesma je na visokoj 16. poziciji top liste. Da podsjetimo, ‘Suze’ su čak 18 tjedana zaredom bile broj 1, a rekord je to koji još nitko nije uspio oboriti. Ne čudi, stoga, ni nominacija upravo te pjesme za Porinov Hit godine. Osim te nominacije, Massimo ‘broji’ i dodatnih 10 nominacija za nagradu Porin.

Jedina pjesma na HR Top 40 koja u stopu slijedi ‘Suze’ je ‘Srce veliko’ grupe Detour, koja je samo tjedan dana manje na top listi. Spomenut ćemo i to da se na poziciji broj 14 nalazi Massimov aktualni radijski singl ‘Dijete u meni’, još jedna od pjesama s impresivnog albuma ‘Dodirni me slučajno’.

Tijekom ljeta Massimo će intenzivnije raditi na snimanju novih pjesama, a do kraja godine očekuje se i novi studijski album.

Aquarius

Pročitajte još: Massimo proglašen pjevačem godine

Tagged: , , , , , , , , , ,