Medvedgradske glazbene večeri

Od četvrtka 17. srpnja, započinje trodnevno glazbeno putovanje na Medvedgradu, ponad Zagreba čija će vrata, svojim koncertom, otvoriti grupa Meritas.
Medvedgradske glazbene večeriPublici će predstaviti svoj novi album pod nazivom ‘Gle’, a cure su najavile i posebnu gošću – Jelenu Radan! Sljedeći dan, 18. srpnja, na medvedgradsku pozornicu izaći će Zoran Predin u društvu Damira Kukuruzović Django Group, dok će u subotu 19. srpnja, program zatvoriti Tamara Obrovac Transhistria Quartet.

S obzirom na povoljnu vremensku prognozu organizatori su pustili su još ulaznica u prodaju za sve tri večeri. Koncerti će se održati prema planu na otvorenom. U prostore Medvedgrada publika će moći ulaziti od 19 sati.

Program je ove godine dodatno obogaćen i šarmantnim akustičnim programom pod nazivom ‘Akustika na kuli’, čiju je vrijednost publika prepoznala, kupivši sve ulaznice u roku od 24 sata od kada su puštene u prodaju. U suradnji s akustičnim serijalom ‘Akustika’ (muzika.hr), program će u intimnoj atmosferi ugostiti mlade hrvatske kantautorice Queen of Sabe, Ninu Romić i Saru Renar, sat vremena prije početka glavnog programa.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,