Metoda za brak: 50. izvedba u Vidri

Da znaju vladati scenom u punoj dvorani zagrebačke Vidre pokazali su Zlatan Zuhrić Zuhra te glumice Matea ElezovićBrdar i Petra Težak, zaslužni za komediju ‘Metoda za brak’. U manje od godinu dana stigli su do okrugle 50. izvedbe, proslavivši je s prijateljima, kolegama i još jednom oduševljenim auditorijem.metoda-za-brakKomedija ‘Metoda za brak’ još je jedan moćan projekt neovisnog kazališta Hit teatar, široj javnosti poznatog po hvaljenoj predstavi ‘Vlaška posla’, koji već gotovo pet godina vodi glumica Matea Elezović Brdar, ujedno i njegova osnivačica i producentica. Režiju potpisuje Iva Srnec, a dramaturgiju Nina Horvat.

Duhovita priča o gospodinu Mikiću (Zuhra) i njegovoj ljupkoj ženi (Matea Elezović Brdar) koji se nađu u bračnim neprilikama, i potraže pomoć britke i vickaste bračne savjetnice (Petra Težak), vrvi tipičnim situacijama iz muško-ženskih odnosa, u kojima su se (pro)našli i od srca im se nasmijali i brojni kulturnjaci i poznate osobe iz javnoga života.

Nakon poklona trija fantastikus ispraćenog dirljivim pljeskom i ozarenim licima, slavlje se, uz nezaobilazno fotografiranje i rezanje slavljeničke torte, nastavilo u foajeu kazališta, koje je još dugo odjekivalo žamorom, smijehom i glazbom. Glumice Matea Elezović Brdar i Petra Težak, odnedavno udane žene, plijenile su pažnju svojim outfitom.

Sve koji su propustili svečanu 50. izvedbu ‘Metode za brak’, a vjeruju da je smijeh najbolji lijek, na daskama Vidre očekuju dvije reprize, i to već 27. listopada i 11. studenog, obje s početkom u 20 sati.

I. C.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,