Mikrofon bez granica: Večer autorskog čitanja

Literarni kolektiv Proezlotta poziva na prvu ovogodišnju večer autorskog čitanja u srijedu, 3. veljače u 20 sati. Autori i autorice predstavljaju se svojim literarnim tekstovima i javljaju za čitanje/recitiranje/pjevanje/vikanje na licu mjesta, bez prethodne najave.
Mikrofon bez granica‘Mikrofon bez granica’ stvara prostor i vrijeme za sve neafirmirane (i afirmirane) mlade i stare autore i autorice, da ih se čuje i da s drugima glasno podijele svoje pisane misli. Forma nije zadana, a publika je tolerantna. Vrijeme trpi čitanje nekoliko poetskih uradaka sve do par kratkih priča. Ovaj put posebno će se predstaviti grupa 90+, koja je ugodno iznenadila na čitanju u prosincu.

‘Mikrofon bez granica’ organizacijski je djelo Literarnog kružoka Proezlotta, a događa se svake subote od 17 do 19 sati u prostoru Infoshop knjižnice Pippilotta u Zagrebu (Pierottijeva 11). Na literarni kružok je dobrodošao sav narod koji se bavi pisanjem poezije, proze, crtica, kratkih priča, basni i slično… Piće donesite sami, poručuju organizatori.

I. P.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,