Milo Manara crta uživo na Sa(n)jam knjige u Istri

Milo Manara, počasni gost 29. Sa(n)jam knjige u Istri i jedan od najvećih autora stripa na svijetu, predstavit će se u subotu, 25. studenog, u još jednom ekskluzivnom programu pred pulskom publikom, a organiziran je i susret slavnog umjetnika s novinarima.

U subotu, 25. studenog, u 13,30 sati u središnjem holu Doma hrvatskih branitelja Manara će crtati uživo jednu od svojih osebujnih, legendarnih djevojki s kojima već desetljećima oduševljava ljubitelje stripa, čitatelje i kritiku diljem svijeta. Također, zbog velikog interesa medija u subotu u 14 sati u Kavani Mozart bit će organizirana konferencija za novinare na kojoj će gost biti Milo Manara.

Podsjetimo, Milo Manara, osim na otvaranju Sajma, u petak 24. studenog, u 20 sati u Crvenom salonu DHB-a predstavlja strip ‘Il nome della rosa/Ime ruže’ (Oblomov Edizioni), nastao prema slavnom romanu Umberta Eca. Dio je to programa ‘Storie italiane/Život u oblacima’.

U subotu, 25. studenog, u Muzejsko-galerijskom prostoru Sveta srca u 20,30 sati bit će otvorena velika Manarina izložba ‘Između stripa, literature i filma’, a u nedjelju, 26. studenog, gost je ‘Doručka s autorom’ koji se održava u 11 sati u Kavani Mozart s početkom u 11 sati, a voditelj je Aljoša Pužar.

H.V. / Foto: Simone Florena


Izložbe i performans na 29. Sa(n)jam knjige u Istri


Tagged: , , , , , , , ,