Mirta Fraisman: Otkrijte tajne ženske mudrosti

Women power? Drage žene, iskoristite svoju žensku mudrost.
Predavanje Put žene Koliko smo samo puta čuli da su žene s Venere, a muškarci s Marsa? Da je nježnijem spolu revnija lijeva strana mozga pa primjerice brže uče govoriti, dok se muškarcima aktivira desna strana koja im donosi bolje snalaženje u prostoru i dobru analizu? Tako je s jedne strane Joseph Campbell u svojoj knjizi ‘Junak s tisuću lica’ opisao herojsko putovanje muškarca koristeći mitove, legende i priče iz cijelog svijeta kako bi izgradio monomit psihološkog razvoja muškarca, dok je s druge psihoterapeutkinja i spisateljica Maureen Murdock kroz dugogodišnji rad s velikim brojem žena postavila teoriju kako i žene prolaze kroz herojsko putovanje, koje se razlikuje od muškog, budući da se susreću s drukčijim problemima i izazovima.

Mirta FraismanCijenjena i vrlo uspješna psihoterapeutkinja Mirta Fraisman, s najnovijim saznanjima iz humanističke i neurolingvističke psihologije, konverzacijske hipnoze, psihodramske psihoterapije i art kliničke terapije, odvest će vas na intrigantno i inspirativno herojsko putovanje žene i stručno vas usmjeriti kako bezbolno ‘pokrenuti’ kotačiće ženskog mehanizma te optimalno iskoristiti sve ženske adute kojih učestalo uopće nismo ni svjesne.

Analize, primjeri, grčke junakinje, tajne ženskog mozga, vrelo motivacije, izazovi, snovi, snaga intuicije – sve iz čega možemo nepresušno crpiti nova (sa)znanja i raditi na sebi, Mirta će prenijeti jasno i glasno, radi što veće učinkovitosti koju pripadnice ljepšeg spola mogu promptno početi primjenjivati u svom životu.

Zabilježite si sljedeći tjedan jedan dan koji ćete posvetiti samo sebi i posjetite predavanje ‘Ženski mozak-ženska mudrost’ koje se održava u utorak, 28. prosinca u 18.30 sati, u knjižnici Silvija Strahimira Kranjčevića u Zagrebu. Ulaz je besplatan, a svima kojima dođu Mirta Fraisman priprema jednu posebnu pogodnost, popust na intenzivni tromjesečni program potpunog životnog refresha ‘Put žene’ koji započinje sredinom veljače u njezinu centru za edukaciju i savjetovanje Partus.

I. C.

Pročitajte još: Otkrijte sve o ženskom umu i tijelu

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,