Mobia: Prigodni gadgeti za djecu

Sveti Nikola samo što nije stigao, a s njime i ostali blagdani tijekom kojih volimo darivati jedni druge. Budite drugačiji, originalni pružajući mogućnost da se u čizmici ili pod borom nađu kreativni poklončići koji će pružiti nezaboravno iskustvo i poslužiti u idućih 365 dana.Djeca su nevjerojatna i od njih često učimo novosti vezane za tehniku. Oni barataju pojmovima, dobro znaju razliku između ‘pravih i krivih’ gadgeta, ali i čemu što služi. Oni znaju što je ‘in’ i često upravo to stavljaju na svoje liste želja. Budite pomagači Sv. Nikole i Djedice Božićnjaka koji imaju informaciju više te odaberite nešto iz ove ponude.

Impresivni zvučnici za djecu, ali i odrasle lagani su za upravljanje koji se lako uklapaju u sve stilove soba. Malo glazbe, plesa i eto zabave i kod kuće. Za malene sportaše, ali i kreativce su JBL GO2 vodootporni bluetooth zvučnici koje mogu ponijeti sa sobom gdje god išli. Omogućen je bežični streaming glazbe putem bluetootha sa smartphonea ili tableta, a ugrađena punjiva Li-Ion baterija pruža do pet sati kontinuirane JBL kvalitete zvuka. Novi IPX7 vodootporni dizajn daje ljubiteljima glazbe mogućnost da svoj zvučnik ponesu sa sobom na bazen ili skijanje te ostale snježne radosti, bez brige oko toga hoće li se smočiti. OK, trenutno je to na čekanju, pa ovakav zvučnik može uvelike pojačati uživanciju u toploj home made kupki. Zvučnik je veličine dlana i kompaktnog dizajna s novim mekano zaobljenim rubovima, te dostupan u 12 različitih boja.

Vole li se klinci fotkati? A tko ne voli?! Kako djeca ne bi odrastala misleći kako se fotografirati može samo mobitelom, vrijeme je za odličan poklon – lijepo dizajniran dječji digitalni fotoaparat.

Mobiteli vole odjeću, a klinci maskice koje se svojim dizajnom lijepo uklapaju u blagdansko ozračje. Disney junaci su odjenuli prekrasne kombinacije i čekaju na maskicama da ih odaberete za pametne telefone.

Mi veliki znamo tko donosi darove, pa najčešće o njima razmišljamo kao o onome što nam je baš potrebno ili što će koristiti cijeloj obitelji. Kad je o gadgetima riječ, postoje izvrsni proizvodi i noviteti koji će vam pomoći u pojačavanju blagdanske, ali i zimske atmosfere u vašem domu. Neobične pametne lampe raznih boja i oblika idealan su ukras za dnevni boravak, spavaću sobu ili radni stol. Kolekcija LED svjetiljki uklapa se u različite prostore, a dostupne su lampice s toplom svjetlošću ili većim rasponom LED boja. Kolekcija Mina ističe se kao linija za poseban ugođaj u vašem domu.

Bežični Qi uređaj za punjenje u obliku vaze istovremeno će napuniti vaše pametne telefone i očistiti zaslon zahvaljujući ugrađenoj LED diodi za dezinfekciju. Izgleda kao vaza, pa često zauzima važno mjesto na svakoj komodi. Bluetooth zvučnici olakšat će korištenje mobilnih i tablet uređaja u poslovne svrhe ili za family igranje zabavnih igrica na vašim uređajima. Ako Bluetooth nije dostupan, samo priključite audio kabel na zvučnik i uživajte u glazbi.

Svi navedeni darovi za male ili velike ljubitelje gadgeta, potražite već danas na Mobiaprodajnim mjestima, a svi detalji o proizvodima dostupni su na www.inmobile-accessories.hr

P. R.


Tagged: , , , , , ,