Modni brand za nautičare – Carl Torsberg

U sklopu Sajma nautike na Zagrebačkom velesajmu, predstavljen je novi modni brand – Carl Torsberg.Carl TorsbergMajice profinjenih krojeva, hoodice privlačnih boja i odjevni predmeti visoke kvalitete, privukli su veliki broj posjetitelja nautičkog sajma, ali i otkrili sve draži nautičke odjeće koja odskače svojom kvalitetom i jedinstvenim rješenjima. Nema sumnje da su svi ljubitelji mora i nautike u Hrvatskoj dobili modni izazov koji će se odlično uklopiti u njihovu viziju jedrenja i ‘vladanja’ morskim prostranstvima.

Zanimljiva je i priča o postanku branda Carl Torsberg. Tri prijatelja, potaknuti ljubavlju prema sportovima na vodi i zrakoplovstvu, dizajnirali su odjeću koju su željeli predstaviti kao ležernu, jednostavnu, a opet prepoznatljivu za sve ljubitelje sportskog stila. Carl Torsberg je odjeća koja odskače od uobičajenih normi, pružajući svakom istinskom nautičaru da uživa u neponovljivom stilskom izričaju.

Odjevni predmeti inspirirani su kulturnim vrijednostima Skandinavije i neponovljivim krajolikom karipskog otočja te stvaraju odličnu simbiozu sa svakim, modno osviještenim muškarcem, kojemu je more drugi dom. Kvalitetan pamuk, dobar dizajn i atraktivan print samo su mali dio vrijednosti ovog jedinstvenog, modnog branda.

Klinka

Tagged: , , , , , , , , , ,