Molino Pizza & Bar: Novi jesenski okusi

Jedno od omiljenih zagrebačkih mjesta za istinske ljubitelje napoletane, Molino Pizza & Bar, donosi tri nova sezonska okusa koji utjelovljuju duh jeseni: Pizzu Vrganji, Pizzu Buča i Pizzu Roast Beef sa smokvama.

Ovi spojevi autentične talijanske tradicije, suvremenih tehnika i sezonskih namirnica idealan su sezonski dodatak bogatom izboru klasičnih i autorskih Molino pizza koje pozivaju na uživanje svim osjetilima. Pizza Vrganji kombinira Mozzarellu Fior di latte, kremu od crnog tartufa, vrganje, kozji sir i bresaolu te čini savršen spoj šumskih aroma i profinjenosti. Pizza Buča donosi tople jesenske tonove u kremi od buče, s dodatkom dimljenog sira, Mozzarelle Fior di latte, pancete, pečene buče, sjemenki nara i mladog špinata. Pizza Roast Beef spaja kremu od hrena, sočni roast beef, Mozzarellu Fior di latte, pekmez od smokve, svježe smokve i rikolu u harmoniju slanih i slatkih nota.

Uz nove pizze, Molino predstavlja i kolekciju autorskih mono porcioniranih kolača Jurice Marića i njegova Dolce Torte tima. Mladi slastičar stvara mala remek-djela s velikom dušom, pri čemu najvažniju ulogu, ističe, imaju kvaliteta namirnice, maštovitost te tehnike i znanja koja je stjecao u Hrvatskoj i inozemstvu. Voli eksperimentirati s poznatim teksturama i novim okusima te u ponudi Molina izdvaja vječni hit: pistaciju s malinom, ali i novu monoporciju Teranino, koji čine tamna čokolada, višnja i gel od Aura Teranina. Jesenske delicije u Molinu savršeno nadopunjuje pomno promišljena vinska karta predvođena probranim domaćim te renomiranim talijanskim i francuskim etiketama, a za savršeno zaokružen užitak tu su neodoljivi klasični i autorski kokteli.

Decentan i kreativno uređen prostor Molina pruža intiman, pristupačan luksuz i idealan ambijent za poslovni ručak, romantičnu večeru ili opušteno druženje s prijateljima. Smješten nadomak samog srca Zagreba, uz prednost prostrane garaže Kaptol Centra, Molino je već stekao status skrivenog zagrebačkog dragulja kojem se uvijek rado vraćaju svi znalci željni kvalitetnih zalogaja i gutljaja te ‘dolce vita’ atmosfere koja nam je toliko potrebna.

Jesenske novosti prati i uzbudljiva najava: od 3. studenoga do 1. prosinca, svakog ponedjeljka od 19 sati, održava se Molino Pizza Masters. Tijekom pet ponedjeljaka poznati će domaći kreatori gastro sadržaja Domagoj Jakopović Ribafish, Vedran Bošković, Antonia Jagodić, Igor Jadan i Darko Kontin pripremati autorske pizze. Gosti koji mjesto rezerviraju putem društvenih mreža Molina, moći će ih kušati, družiti se s omiljenim kreatorima i glasati za svoje favorite te tako odabrati novu zvijezdu pizzaiola čija će autorska pizza do kraja godine biti dostupna na meniju Molina. Sve informacije o rasporedu gostovanja i načinu rezervacija za ova jedinstvena druženja bit će dostupne na Instagramu Molina od petka, 24. listopada.

Z. F. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , , ,