Monica Diedrich: Komunikatorica sa životinjama

U Hrvatsku i Europu po prvi puta dolazi američka komunikatorica sa životinjama dr. Monica Diedrich.

Monica DiedrichSvjetsku je slavu stekla knjigama o neobičnom svijetu komunikacije sa životinjama, a njezina predavanjima na jednostavan način otvaraju nove horizonte u razumijevanju kućnih ljubimaca i osnaživanju odnosa s njima.

Metodom komunikacije u slikama doktorica Diedrich na svojim predavanjima otkriva što nam životinje žele reći, a polaznike upoznaje s otkrivanjem potreba životinje, rješavanjem problema u njihovom ponašanju, pa čak progovara o pitanju smrti i umiranja te lociranju nestalih životinja.

Ako je ikada postojala dvojba o tome imaju li ljubimci osjećaje i proživljavaju li emocije poput radosti i tuge, Dr. Monica Diedrich na to nudi nepobitne dokaze učeći svoje polaznike umjetnosti slikovne telepatije u komunikaciji sa životinjama.

Što je slikovna telepatska komunikacija i kako životinje komuniciraju s nama? Kako govoriti s ljubimcima putem slikovne telepatije i kako ljubimce slušati umom, a ne ušima? Ta i druga pitanja i odgovori slijede tijekom predavanja, čiji je vrhunac dojmljivo predstavljanje dokumentiranog proučavanja slučajeva telepatske komunikacije s ljubimcima.

Dr. Monica Diedrich će u petak, 25. listopada u 19 satiu zagrebačkom hotelu Antunović održati dvosatno predavanje ‘Svijet komunikacije sa životinjama’, a nastavno na predavanje, u subotu 26. listopada od 9 do 13 sati održat će radionicu o telepatskoj komunikaciji ‘Kako komunicirati s vašim ljubimcem’.

Tijekom predavanja i radionice Dr. Diedrich će održati nekoliko besplatnih konzultacija u kojoj će objasniti kako primiti nepobitni dokaz da je intuitivna komunikacija stvarna. Polaznici su stoga pozvani da ponesu fotografije ljubimaca.

Nabavka ulaznica za predavanje i radionicu:
Zagrebački životinjski kutak, Vlaška 105
Culmena d.o.o. Maksimirska 115
Prijatelji životinja, Jurišićeva 26

Predbilježbe za osobne konzultacije dr. Diedrich prima putem maila: [email protected] ili na telefon: 092 2534 524.

Dr. Monica Diedrich, rodom iz Argentine, još od svoje osme godine znala je da može čuti životinje kako pričaju. Od 1990. godine njezin je rad isključivo posvećen dobrobiti životinja. Proučavanje drevnih tradicija produbilo je njezino razumijevanje prirodne povezanosti ljudi i životinja te ukazalo na važnost potrebe iscjeljivanja na sve tri razine – fizičkoj, emotivnoj i duhovnoj. Stekla je certifikate u mnogim područjima: specijalist za brigu o životinjama I (za kućne ljubimce), specijalist za brigu o životinjama II (divlje životinje), terapeut je za vođeni razgovor putem slika i vođenu meditaciju. Uz pružanje osobnih konzultacija s kućnim ljubimcima, dr. Monica Diedrich održava seminare i radionice diljem Sjeverne i Južne Amerike. Napisala je pet knjiga o tome kako pomoći životinjama da se iscijele i o umjetnosti komunikacije sa životinjama. Redovni je gost i suradnik mnogih radijskih i TV emisija.

Gordana Vukres

Tagged: , , , , , , , , ,