Montažstroj okuplja Zbor malih ljudi

Mali čovjek radi a ne prima plaću. Mali čovjek ima veliko srce. Mali je čovjek opterećen kreditima. Mali čovjek ne igra glavne uloge. Mali čovjek se bori za vlastitu egzistenciju. Glas malog čovjeka rijetko se čuje… Jeste li vi mali čovjek?MontažstrojUmjetnički kolektiv Montažstroj pokreće novi projekt u kojem želi istražiti tko su „mali ljudi“ među nama i mogu li oni prijeći granice koje im društvo nameće. Dva desetljeća nakon velikog agitprop hita ‘Croatia In Flame’, Montažstroj se vraća glazbenim izazovima u multimedijalnom projektu ‘Mali čovjek želi preko crte’.

Nastavljajući se na vlastitu dugogodišnju misiju stvaranja društveno angažirane umjetnosti koja preuzima odgovornost za zajednicu u kojoj nastaje, Montažstroj će u novom projektu ispitati može li glazba postati oruđe zagovora i izravnog poticanja na društvene promjene.

Cilj projekta ‘Mali čovjek želi preko crte’ je okupljanje Zbora malih ljudi koji će ujediniti svoje glasove i nastupiti 14., 15. i 16. ožujka u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade – Pogon Jedinstvo.

Montažstroj poziva sve one koji su spremni zapjevati borbene pjesme politički nekorektnog sadržaja da se do 30. siječnja prijave na audiciju koje će se održati u subotu, 1. veljače. Prijave se zaprimaju na e-mail adresu [email protected] a svi zainteresirani trebaju poslati svoje podatke (ime, prezime, dob, zanimanje i telefonski broj) kao i kratku informaciju o svom dosadašnjem pjevačkom iskustvu.

Montažstroj

Tagged: , , , , , , , , , , ,