MSU: Let 3 s ovcama i Vlastom Delimar

1-Damir Martinović Mrle, Vlasta Delimar i Zoran Prodanović PrljaIako je gotovo nemoguće doživjeti stado ovaca u galerijskom prostoru, to se ipak dogodilo usred MSU-a zahvaljujući prvorazrednoj rock atrakciji Let 3 na snimanju njihova novog spota ‘Divljakuša’. Mnoštvo znatiželjnih uzvanika nije vjerovalo vlastitim očima kada su Mrle i Prlja ušetali sa 16 ovaca, a kada se Let 3 udružio s jednako fascinantnom umjetnicom Vlastom Delimar i započeo jedinstven performans, postalo im je jasno da se nalaze usred snimanja spota popularnih riječkih glazbenika.

Spot se snimao pod pokroviteljstvom Beck’sa u dijelu retrospektivne izložbe međunarodno poznate umjetnice Vlaste Delimar, a Mrle je objasnio kako su Let 3 i Vlasta Delimar kliknuli na prvu:

2-Let3 i ovce‘Naša suradnja s legendarnom Vlastom Delimar leži u našem jednakom senzibilitetu prema umjetnosti i performansu, što nas je i dovelo do zajedničke suradnje. Vlastina izložba savršeno se uklopila u scenografiju za novi spot Divljakuša, a ono što je nedostajalo mi smo doveli. A to su bile ovce i to njih čak šesnaest. I evo idealnog spoja popularne kulture i suvremene umjetnosti.’

Riječki rockeri i ovaj su put zaintrigirali svojim jedinstvenim nastupom, a novi videouradak kao i nova pjesma željno se iščekuju.

Pragma

Pročitajte još: Vlasta Delimar: To sam ja

Tagged: , , , , , , , , , , , ,