MTV pivo Maćedo

Poznata regionalna top lista MTV Domaćica odnedavno je dobila svoje pivo Maćedo, koje su u zagrebačkom Craft Room pubu imali priliku isprobati brojni ljubitelji pjenušavog napitka.
Marko Ožegović-Craft RoomMaćedo je novo pivo inspirirano jedinom regionalnom top listom, MTV Domaćica, s okusom dimljene slanine iz Srbije, sušene kore naranče s otoka Visa i morske soli iz Pirana. To je novi adut Kabinet pivovare, a u Zagrebu se može konzumirati u Craft Room pubu, mjestu specijaliziranom za dobro pivo.

Maćedo pivoMarko Ožegović, stručnjak za pivo, na druženju uz pivo, napravio je mali opis i osvrt na Maćedo, rekavši da je odlično i osvježavajuće te da se sva tri navedena okusa daju prepoznati nakon svkog gutljaja.

Inspiracija za nastanak ovog ale piva potekla je od jedine regionalne glazbene top liste – MTV Domaćica.

Kao što MTV Domaćica spaja najbolje izvođače i žanrove s ovih prostora u jednu glazbenu listu.

Tako Maćedo u jednoj boci majstorski kombinira najfinije prirodne sastojke koje naša regija nudi – moćni okus slanine dimljene na tavanima Srbije, osvežavajući šmek sušene kore naranče uzgajane pod sunčanim nebom otoka Visa u Hrvatskoj, a sve to začinjeno je prstohvatom morske soli iz Pirana u Sloveniji.

T. T.


Ivona Jurić-autorica etikete Božićnog piva
Božićno pivo za blagdanski ugođaj na Zrinjevcu
Tagged: , , , , , , , , , ,