Najveći adventski koncertni maraton u Puli

Petu godinu za redom u samom centru Pule u šatoru na trgu Portarata održat će se manifestacija RockTarata u organizaciji pulskog Rock Caffea uz suradnju Grada Pule i Turističke zajednice grada Pule.
RockTarataRockTarata predstavlja jedinstvenu manifestaciju u Hrvatskoj – a ove godine čak 14 koncertnih večeri na kojima će nastupiti tridesetak izvođača, a ulaz na sve koncerte je besplatan!

Kao i svake godine, svoje sugrađane zabavljaju brojni lokalni bandovi, ali i poznate zvijezde – a ove godine će tako Puljani i njihovi gosti moći uživati u koncertima grupa Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Nene Belana i Fiumensa, Franka Krajcara i Indivie, klape Libar, Dogma, Atlantida, Barbari… Nastupit će i ovogodišnji pobjednici Croatian Blues Challengea, grupa Zumba, kao i ženski rock sastav Rock Queens, koji je svoju koncertnu premijeru imao upravo na prošlogodišnjoj RockTarati.

Tradicionalno, rođendan Rock Caffea 20. prosinca proslavit će se uz koncertni rock maraton više sastava, a jedna večer je organizirana i za humanitarnu akciju za pomoć udruzi Ruka šapi.

Koncertni ciklus otvaraju najpoznatiji istarski zabavljači i jedan od najzaposlenijih istarskih bendova – grupa Night Express, a za doček Nove godine Puljane će zabavljati već prokušani rock virtuozi – kućni bend Rock Caffea – Muha, Veco & Company.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,