Nataša Janjić: Razlog za slavlje

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika (HDDU) objavilo je ovogodišnje nominacije za najbolja ostvarenja iz područja dramske, radio i televizijske umjetnosti.
Nataša Janjić-Tri sestre
Nataša Janjić, četvrti put u svojoj karijeri nominirana je od strane HDDU.a za svoja glumačka postignuća, ovaj put za najbolju glavnu žensku ulogu Maše u predstavi ‘Tri sestre’ Antona Pavloviča Čehova kao i ulogu Rite u predstavi ‘Ritina škola’ Williyja Russella. Upravo to razlog je za slavlje i dobro raspoloženje mlade i talentirane glumice.

Nataša je osvojila već dvije nagrade HDDU-a i to za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina za ulogu Helene u predstavi ‘San Ivanjske noći’ redatelja Aleksandra Popovskog te za ulogu Sonie u predstavi ‘Život x 3’ u režiji Ivice Šimića.

U konkurenciji za najbolju žensku ulogu ove godine, uz Natašu Janjić su i Helena Minić za ulogu Thelme u predstavi ‘Thelma & Luoise’ Dalibora Matanića i Hrvojka Begović za ulogu Elmire u predstavi ‘Tartuffe’ u režiji Krešimira Dolenčića. Za najbolju mušku ulogu bore se Živko Anočić, Ozren Grabarić i Krešimir Mikić, dok su za najbolju predstavu u cjelini nominirani ‘Potop’, ‘Thelma i Louise’ i ‘Tri sestre’.

R. P. / Foto: Gavella

Tagged: , , , , , , , , ,