Nije sve u lovi: Provokativna Sara Stanić

Talentirana glumica Sara Stanić pozornost na sebe skrenula je prije dvije godine nastupom u prvom hrvatskom erotskom filmu ‘7 seX 7’ redateljice Irene Škorić.

Sara Stanić-Nije sve u loviOve je godine privukla pozornost na filmskom festivalu u Puli svojom prvom glavnom ženskom ulogom i to u intrigantnom trileru ‘Nije sve u lovi’ redatelja Darija Pleića. U tom filmu Sara glumi Ines – mladu djevojku rastrganu između stare ljubavi prema problematičnom Robiju i nove, strastvene ljubavi nabijene snažnom erotikom prema bankaru Marku koji možda skriva mračnu tajnu koja ih svo troje može uništiti.

Uz Saru Stanić u filmu su glavne uloge ostvarili Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). Posebno je zanimljiva činjenica da je Butijer donedavno bio Sarin profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Film ‘Nije sve u lovi’ u domaća kina stiže 31. listopada. Triler je to koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju sedam dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način…

Continenal film

Tagged: , , , , , , , , , , , ,