Nina Badrić: Iznenađenje Ljeta na Zrinjevcu

Pod zvjezdanim nebom popularnog zagrebačkog parka, Nina Badrić je otvorila program Ljeto na Zrinjevcu koji se održava do 31. srpnja.Nina Badrić-ZrinjevacDobro raspoložena Nina otpjevala je svoje brojne hitove, ali i poznate svjetske evergreene. Uz domaće goste, ali i brojne turiste, bilo je i onih iz javnog i kulturnog života koji su došli provjeriti što nam to priprema ovaj ljetni program.

‘Kako se radi o koncertima iznenađenja, gosta večeri ne otkrivamo do zadnjeg dana tako da smo bili jako uzbuđeni, čak pomalo u strahu koliko će ljudi doći, međutim, ovo je stvarno bilo spektakularno! A tako će biti i sa sljedećim pop-up koncertima subotom, to su iznenađenja, ali mogu samo reći da se radi o velikim glazbenim imenima! Želimo Zagrebu i Zagrepčanima na poklon dati najbolje ljeto, Ljeto na Zrinjevcu!’, rekla je Milena Ćulibrk, umjetnička direktorica manifestacije.

Ponedjeljak i srijeda večer rezervirani su za Rock&pop i Jazz&soul koncerte, pa ovaj prvi tjedan otvaraju Soul shadows i Živa legenda. Utorkom će se moći uživati u opuštajućim književnim večerima, tako će u prvoj književnoj večeri moći uživati svi ljubitelji i štovatelji rada i rukopisa dramaturginje međunarodnog glasa Tene Štivičić. Svakog četvrtka zabavljat će nas najbolji stand-up komičari, a prvi probija led Goran Vugrinec Goca. Petkom podij preuzimaju DJ virtuozi poput Ozrena Kanceljaka. Subota je, pak, rezervirana za pop-up koncert iznenađenja najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji ostaju u tajnosti do zadnjeg dana. Tjedan će se zatvarati plesnim ritmovima Damira Horvatinčića, Ištvana Varge i Hrvoja Kraševca.

U jutarnjim satima od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore yoge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim zanimljivim aktivnostima. Cilj ove zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati i promocije borilačkih sportova u kojim će se moći okušati baš svi posjetitelji i to potpuno – besplatno. Dječja zona namijenjena je najmlađima i bit će aktivna svaki dan od 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti bit će zadužen Laboratorij zabave, zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čiji će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i vrlo zanimljive predstave.

Kako bi ovo ljeto bilo pravo ljeto, zona opuštanja koja se prostire na dva zrinjevačka travnjaka pobrinut će se da svaki vaš dan prođe u relaksacijskom okruženju na ležaljkama ispod suncobrana uz osvježavajuća pića, pokoji slani ili slatki zalogaj.

K. I.


Ljeto na Zrinjevcu 2016
Ljeto na Zrinjevcu

Tagged: , , , , , , ,