Nismo same: Humanitarni buvljak s poznatima

Humanitarni buvljak organizira udruga Nismo same, u projektu sudjeluju i volontiraju brojna poznata lica iz javnog života, a održat će se od 26. do 29. rujna u Sportskoj dvorani Arena Zagreb.Udruga Nismo same, na čelu s predsjednicom Ivanom Kalogjera, organizira još jednu u nizu humanitarnih akcija kako bi nastavila pomagati ženama oboljelima od karcinoma, a kojima takva pomoć doslovce život znači.

Na štandu udruge, koji će od 26. do 29. rujna biti otvoren u Sportskoj dvorani Arena Zagreb, naći će se tako zanimljivih stvari iz ormara poznatih osoba koje na ovaj način žele doprinijeti humanitarnoj akciji, odnosno projektu Nisi sama – ideš s nama!

Ovaj jedinstven i hvalevrijedan projekt udruga Nismo same, od proljeća prošle godine, organizira u suradnji s tvrtkom Radio Taxi Zagreb te se na taj način ženama oboljelima od karcinoma osigurava besplatna usluga prijevoza u bolnicu na liječenje kemoterapijom.

Uz doniranje stvari iz svoga ormara, poznate osobe iz javnog života volontirat će na štandu udruge Nismo same. Ukoliko im se želite pridružiti i darovati svoje vrijeme volontirajući, ili se na neki drugi način možete uključiti u ovu humanitarnu akciju, javite se na e-mail: [email protected] ili u inbox na Facebook stranici udruge. Svi ste dobrodošli na Humanitarni buvljak i druženje s poznatima od 26. do 29. rujna u Sportskoj dvorani Arena Zagreb!

R. C. / Foto: Facebook


Tagged: , , , , , , , , , , ,