Nova godina u Bollywood stilu

U zagrebačkom kinu Tuškanac tradicionalno se dočekuje Nova godina s odličnim filmovima, glazbom, dobrom hranom i pjenušcem. Ovaj put tuškanačko Silvestrovo je u okusima, bojama i ritmu Indije: indijski filmovi, indijska hrana…
BollywoodFilmski dio večeri čine dva filma: ‘Zakuni se ljubavi’, bollywoodski hit redatelja Ramesha Behla iz 1978. te američka romantična komedija ‘Moja indijska avantura’ redatelja Johna Jeffcoata iz 2013.

Okus te celuloidne svečane gozbe dodatno začinit će indijska hrana (pakora, raita, nan, samosa, vege riža, pileća tika…), a sve zaslađeno makovnjačama, orahnjačama i blagdanskim šarenim kolačićima, uz dobro vino, pivo, te poseban pjenušac i filmsku glazbenu kulisu u svim prostorima kina, a sve to za više nego povoljnu cijenu ulaznice.

Dolazak u kino predviđa se od 20 sati. Na ulazu gosti će dobiti impresivnu dozu indijskih grickalica namkeena i piće dobrodošlice po izboru. Početak programa je točno u 21 sat. Oko jedan sat iza ponoći počinje projekcija drugoga filma.

HFS

Tagged: , , , , , , , , , ,