Nova humanitarna akcija Nisi sama – ideš s nama

U tijeku je nova humanitarna akcija za projekt prijevoza žena na kemoterapiju ‘Nisi sama – ideš s nama!’, u organizaciji udruge Nismo same, koja traje do 28. kolovoza.

Udruga Nismo same, na čelu s predsjednicom Ivanom Kalogjera, kreće s novim krugom humanitarne akcije tijekom koje će se prikupljati sredstva za projekt prijevoza žena oboljelih od raka na kemoterapiju.

Akcija je započela 28. lipnja, a uz predivne šalice, narukvice, majice i tunike s potpisom BiteMyStyle fashion design, u ponudi su još neki noviteti; za savršeno ljeto, uz sunce i more, nedostaju samo Nismo same torba za plažu i bočica za vodu.

Kupnjom proizvoda udruge Nismo same, osim što ćete biti originalni i kul, učinit ćete dobro djelo.

Sve proizvode možete pronaći na: https://www.nismosame.com/nasi-proizvodi/

Kupnjom svakog od ovih proizvoda donirate za prijevoz na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama. Do sada, zahvaljujući pomoći i podršci građana, udruga je na ovaj način pomogla 160 žena.

Udruga stalno dobiva nove molbe za pomoć i potrebna su im daljnja sredstva kako bi još više žena moglo koristiti ovu uslugu. Zato vas pozivamo da ih i ovoga puta podržite donacijom. Pokažimo ženama oboljelima od raka da nisu same!

Svi proizvodi mogu se naručiti putem e-maila [email protected] ili Facebook stranice udruge.

Ukoliko želite donirati, donaciju je moguće uplatiti na račun udruge (IBAN: HR5524020061500066693) ili putem barkoda.

Ivana Kalogjera / Nismo same


U kampanji Nisi sama – ideš s nama! prikupljeno 125.120,55 kuna

Tagged: , , , , , , , , ,