Novi kabelski kanal: DokuTV – odabrao Đelo Hadžiselimović

U klubu Boogie u Zagrebu održan je promotivni event povodom pokretanja kabelskog kanala ‘DokuTV – odabrao Đelo Hadžiselimović’. Poznatih lica nije nedostajalo, a svi su se oni okupili kako bi dali svoju podršku najnovijem programu na kojem gledatelji mogu pratiti najkvalitetnije filmove iz žanra dokumentarnog filma koje je samo za njih odabrao jedan jedini – Đelo Hadžiselimović.Promotivnoj zabavi prethodila je konferencija za medije na kojoj su program menadžer Đelo Hadžiselimović i direktor tvrtke Discovery, Igor Rakonić (koja stoji iza kanala DokuTV) javnost upoznali s razvojem samog kanala od ideje do realizacije te s programskom shemom i sadržajem koji se na DokuTV-u može pratiti iz dana u dan.

Kompletan program DokuTV-a, kao što mu i samo ime govori, odabrao je Đelo Hadžiselimović, bivši urednik HRT-a koji je od svog imena praktički stvorio brend. DokuTV trenuačtno je prisutan u ponudi kabelskih operatera B.neta, Vipa i evoTV-a u Hrvatskoj, odnosno HomeTV-a u Bosni i Hercegovini, a tendencija je da se uskoro nađe i u ponudi ostalih kabelskih operatera u Hrvatskoj i regiji.

Tematski, program DokuTV-a sadržava brojne putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti, glazbe, ali se također bavi i avanturama, lifestyleom, slavnim i poznatim osobama, teorijama urote, najaktualnijim događajima i nebrojenim drugim temama. Posebna pažnja posvećena je putopisima od kojih je velika većina sinkronizirana na hrvatski jezik. Kanal DokuTV već se sada isprofilirao u jedan od najkvalitetnijih programa koje kabelski operateri nude svojim korisnicima. Na njemu će se svakako nastaviti raditi i u budućnosti, uvijek stavljajući posebnu pozornost na što je više moguće premijernih naslova kako bi iz tjedna u tjedan njegovi gledatelji uživali u najvećoj kvaliteti u smislu dokumentarnog programa.

Korisnicima B.neta, Vipa i evoTV-a tako više neće trebati nekoliko različitih dokumentarnih kanala koji su specijalizirani svaki za određenu tematiku, jer se sada sve nalazi na jednom mjestu na kojem je Đelo Hadžiselimović samo za njih sabrao sve ono što uistinu vrijedi iz svijeta dokumentarnog filma.

S. R.

Tagged: , , , , , , , , ,